Seniortråkk

Bli med å lage eit meir aldersvennleg samfunn!

Bli med å lage eit meir aldersvennleg samfunn!

 

Vi ønskjer eit meir aldersvennleg samfunn. For å få det til treng vi kunnskap om kor og korleis seniorar nyttar ulike område i kommunen i dag. Kva er bra og kva kan bli betre?

  

Det er ønskjeleg at eldre skal få medvirke i sitt eige nærmiljø for å leggje til rette for betre livskvalitet og trivsel. Seniortråkket som nå skal gjennomførast i Os vil fokusara på å karteleggje behov og bruk i Os sentrum og omegn. Som ein del av Seniortråkket har vi laga ei digital spørjeundersøking som vi håpar at flest mogleg i målgruppa, alder 60+, kan svara på. 

 

Undersøkinga er anonym og er tilgjengeleg via følgjande lenke: bjornafjorden.kommune.no/seniortrakk

 

Undersøkinga vil være åpen ei tid framover og om man ønskjer hjelp til å svare på undersøkinga vil LÉVA Urban Design og Bjørnafjorden eldreråd stå klare til å hjelpe og svare på spørsmål på Os Eldresenter måndag 17. februar, mellom klokka 10 og 13. Ta gjerne med smarttelefon, nettbrett eller bærbar PC, om du har. 

 

Vi håper undersøkinga kan være av interesse!

Kalender

Nyheter

Yrkesstova holdes stengt for aktiviteter fram til medio august. Dette pga pålagte smitteverntiltak som per i dag ikke er forenlige med aktiviteter i Yrkesstova. Styret arbeider med planlegging av høstsemesteret og muligheter for aktiviteter da.

Nå har trekkemaskinen gjort jobben sin, bevitnet av 2 styremedlemmer 

Som situasjonen i samfunnet er nå så vil Yrkesstova være stengt for aktiviteter på ubestemt tid. Vi har derfor satt opp en postkasse,med lås, på veggen på Yrkesstova (i kroken ved bosspann). Vi tenker det slik at loddbøkene kan legges i den, uten penger. Loddbøker kan også leveres på Strikkebutikken til Ingrid eller Anneli, også der helst uten penger.

INNLEVERINGSFRIST 18.APRIL
Loddpengene settes inn på Os Husflidslags konto 3633.38.67898, merk med Sølvlotteri.

NB! Om noen ikke har mulighet til å gå ut i disse dager, kontakt Martha Heggland på tlf 91107576, så ordner vi med henting av bøker. :-)
Trekningen blir gjort av styrets leder +1 styremedlem i uke 17, og annonseres på mail, FB og hjemmeside innen utgangen av samme  uke. Vinnere vil få særskilt melding.

For styret
Christin Å. Duesund, leder

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.