Seniortråkk

Bli med å lage eit meir aldersvennleg samfunn!

Bli med å lage eit meir aldersvennleg samfunn!

 

Vi ønskjer eit meir aldersvennleg samfunn. For å få det til treng vi kunnskap om kor og korleis seniorar nyttar ulike område i kommunen i dag. Kva er bra og kva kan bli betre?

  

Det er ønskjeleg at eldre skal få medvirke i sitt eige nærmiljø for å leggje til rette for betre livskvalitet og trivsel. Seniortråkket som nå skal gjennomførast i Os vil fokusara på å karteleggje behov og bruk i Os sentrum og omegn. Som ein del av Seniortråkket har vi laga ei digital spørjeundersøking som vi håpar at flest mogleg i målgruppa, alder 60+, kan svara på. 

 

Undersøkinga er anonym og er tilgjengeleg via følgjande lenke: bjornafjorden.kommune.no/seniortrakk

 

Undersøkinga vil være åpen ei tid framover og om man ønskjer hjelp til å svare på undersøkinga vil LÉVA Urban Design og Bjørnafjorden eldreråd stå klare til å hjelpe og svare på spørsmål på Os Eldresenter måndag 17. februar, mellom klokka 10 og 13. Ta gjerne med smarttelefon, nettbrett eller bærbar PC, om du har. 

 

Vi håper undersøkinga kan være av interesse!

Kalender

Nyheter

Kjære medlemmer!
Det blir ingen «Basar» i høst, men vi skal selge loddbøker, som trekkes 27 oktober.

Anne Bårdsgårds har utgitt en ny bok Selbumønster som lanseres 15. augustDette er ei vakker bok som står i stil med sin forgjenger, Selbuvotter (2016). Begge bøkene fyller ut bildet av strikketradisjonen i Selbu, og sammen danner de et enestående mønsteroppslagsverk.

 

 

Os Husflidslag håper at basaren kan gå av stabelen som planlagt i høst og til det trengs det gevinster! 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.