Aukra Husflidslag ble stiftet 11. mars 1992 og er medlem av Norges Husflidslag.

Vi er ca 40 stk i laget vårt. Strikkekafe har vi i hovedsak på tirsdager på Aukra Frivilligsentral som ligger på Falkhytten ved siden av administrasjonen til Aukra kommune. Medlemsmøtene har vi på Riksfjord Skole. 

I vårt lokallag har vi alltid våre grunnleggende verdiger i fokus. De siste årene har vi hatt fokus på rødlista til Norges husflidslag. Her har vi jobbet med hakking og gimping. Vi har holdt bunad/ bunadsskjortekurs flere ganger. Skinnkurs har vi gjennomført flere ganger og de har vært populære. I året som kommer har vi også fokus på søm av klær og vesker/ poser. 

Grunnleggende verdier 

Nærhet til røttene

Nærhet til naturen

Glede over skaperevne

Glede over godt håndverk

Glede over mangfold

Strikkekafè

Første tirsdagen i hver måned samles vi over en kaffekopp og litt frukt. Da har vi med håndarbeidet vårt og koser oss sammen. Får hjelp når vi står fast. Dørene er åpne fra 18.00 til 21.00. Noen ganger har vi tema på kveldene. Da reklamerer vi med dette på vår Facebookside som heter: Aukra husflidslag. 

Kurs

Medlemsmøter

Tredje tirsdagen i hver måned avholder vi medlemsmøter som er åpne for alle. Noen ganger har vi et tema, andre ganger kun kaffekoppen og litt å bite i. Da har vi loddsalg med årer. Møtene starter 18.30 og holder på til ca 21.00. Ønsker du flere opplysninger om aktivitetene våre så finner du oss på Facebook siden vår. Der legger vi ut aktivitetene våre fortløpende. 

På påske-/julemøtene har vi en aktivitet som er knyttet mot aktuelle høytid.

Julemessa på Soltun

Husflidsalget arrangerer julemessa på Riksfjord skole i slutten av november hvert år. Det er det største arrangementet som krever alle medlemmene våre. Vi organiserer alt det praktiske rundt messa, mens musikkorpset/ koret på øya driver kafèn. Med egen salgsbod for medlemmene og et lotteri som gir oss en god inntekt. Messa er meget godt besøkt. Ønsker du å være utstiller så ta kontakt med oss på epost: jannew63@ymail.com 

Styret 2018

Leder: Janne Wie 45416737

Nestleder: Anna Marie Sporsheim

Sekretær: Marianne Dahle Solemsjø

Kasserer: Marit Nielsen Sether

Styremedlem: Jenny Julnes

Vara: Gretha Sporsheim

Vara: Anne Berit Skrede

Kalender

Nyheter

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.