RAUMA HUSFLIDSLAG HAR VALGT Å DELVIS ÅPNE FOR AKTIVITETER I LAGET

Rauma Husflidslag holder til i "Husflidskjelleren", Åndalsnes bedehus.

Fellesmøter: Det er foreløpig satt opp to arrangement:

1. Sying av hælteppe ved Randi Hole torsdag 15 oktober. Gruppe 1. 14-16 Gruppe 2. 17- 19 Påmelding til Irene tlf:932091592.

2.Smykkekurs ved Birgitte ZijlstraMandag 19.okt kl 17. Påmelding til Irene tlf: 93209159

Tregruppa med Geir Aslaksen:Møtedag er skiftet til onsdager, altså  hver onsdag 1800-2100, første 7. oktober.  Gruppa holder til på Åndalsnes ungdomsskole. Vi har fire dreiebenker og deltakerne avtaler dreietid med  Geir.  Interesserte bes ta kontakt med gruppeleder på tlf 92608603.

Formiddagsmøter hver onsdag formiddag i Husflidskjelleren fra 11 til 14. 

Barnegruppa startes ikke i høst

 

Kalender

Nyheter

Lyst å strikke nye votter? Lyst å lære tvebandflette som du ser på den fine trondhjemsvotten (med hus) her? Rauma Husflidslag presenterer flere votteoppskrifter på åpent møte f.k. onsdag kl 1800 i Husflidskjelleren , Åndalsnes Bedehus: Gratis inngang, kaffe med noko attåt og et lite lotteri. alle hjertelig velkommen.

Vi syr og strikker dokkeklær på åpent møte i Husflidskjelleren onsdag 19.febr. kl 1800. Vi har mønster og modeller. Ta med stoff eller velg fra vårt lager. Ta gjerne med egen symaskin. Utlodning og enkel bevertning. Alle hjertelig velkommen.

irsdag 11. februar starter Rauma Husflidslag Heklegruppe en ÅPEN studiering i Overlay Crochet (Lag-på-lag-hekling) i Husflidskjelleren på Åndalsnes Bedehus.

Både nybegynnere og viderekomne er velkommen, og det er ikke noe krav om medlemskap i Norges Husflidslag. Vi møtes hver tirsdag kl 19.00 – 21.30 helt frem til sommeren. Er du interessert er det bare å komme og hekle med oss! Vi har noen oppskrifter men ta gjerne med egne om du har.

Første samling du blir med på er gratis, for å bli kjent med studieringen! Blir du med videre betaler du kr 50 per gang inkludert kaffe/te.

Kommunikasjonen rundt studieringen foregår i Facebookgruppen Rauma husflidslag: Heklegruppe. Meld deg gjerne inn!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.