Møtet i SKINNGRUPPA den 11.november faller ut på grunn av storreingjøring i Husflidskjelleren.

STRIKKEKAFEEN på Rauma Ullvare er flyttet til 24. november på grunn av kollisjon med Eidsvågs konsert i Grytten Kirke. Følg med i Åndalsnes avis for presseomtale og  annonser. 

Strikkekafeen på Rauma  Ullvarefabrikk som har vært tidfestet til oktober, har blitt flyttet til november. Datoen er den 12 og vi starter som vanlig kl. 18. Torhild Bakke vil fortelle om det aller siste på garn- og modellfronten. Det blir bevertning og utlodning, men gratis inngang. Butikken er åpen i pausen for den som vil handle. Vi  er svært takknemlige for at Rauma Ullvarefabrikk stiller med  lokale, kaffe og ikke minst ekspertise enda en gang, og gleder oss til et strikketreff som vi vet blir hyggelig.

Kofte-møte. Liv Jacobsen har dessverre trukket seg fra det annonserte arrangementet på Biblioteket. Hun var travelt opptatt med utgivelsen av koftebok nr. 2, og hadde ikke kapasitet til noe mer.

Juleverksted  Den 29. november arrangerer Husflidslaget juleverksted for barn på Rauma Bibliotek. Arrangementet går samtidig med julemessa i Trollstolen fra kl. 12- 16. Vi har planlagt flere koselige aktiviteter og vil stille ut produktene i monter i biblioteket. Nærmere opplysinger vil komme i pressen.

Arnhild Engen har ikke kapasitet til å ta vevkurset i høst. Men vi satser på å arrangere kurset våren 2016.

Kalender

Nyheter

Lyst å strikke nye votter? Lyst å lære tvebandflette som du ser på den fine trondhjemsvotten (med hus) her? Rauma Husflidslag presenterer flere votteoppskrifter på åpent møte f.k. onsdag kl 1800 i Husflidskjelleren , Åndalsnes Bedehus: Gratis inngang, kaffe med noko attåt og et lite lotteri. alle hjertelig velkommen.

Vi syr og strikker dokkeklær på åpent møte i Husflidskjelleren onsdag 19.febr. kl 1800. Vi har mønster og modeller. Ta med stoff eller velg fra vårt lager. Ta gjerne med egen symaskin. Utlodning og enkel bevertning. Alle hjertelig velkommen.

irsdag 11. februar starter Rauma Husflidslag Heklegruppe en ÅPEN studiering i Overlay Crochet (Lag-på-lag-hekling) i Husflidskjelleren på Åndalsnes Bedehus.

Både nybegynnere og viderekomne er velkommen, og det er ikke noe krav om medlemskap i Norges Husflidslag. Vi møtes hver tirsdag kl 19.00 – 21.30 helt frem til sommeren. Er du interessert er det bare å komme og hekle med oss! Vi har noen oppskrifter men ta gjerne med egne om du har.

Første samling du blir med på er gratis, for å bli kjent med studieringen! Blir du med videre betaler du kr 50 per gang inkludert kaffe/te.

Kommunikasjonen rundt studieringen foregår i Facebookgruppen Rauma husflidslag: Heklegruppe. Meld deg gjerne inn!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.