Sy rammerull

Mange liker lammerull, men ikke alle er sikre på teknikken. På åpent møte i Rauma Husflidslag i Husflidskjelleren på Åndalsnes Bedehus førstkommende onsdag kl 1800 går vi gjennom metoden.. Vi viser sying og surring av rull. Hvis du vil lage din egen rull, tar du med deg ingredienser,  stoppenål og ei skjærefjøl til å arbeide på.

Hvis du bare vil se på, er det helt greit. Uansett er det fint med et strikketøy.

Det blir kaffepause med smaksprøve og kringle. Gratis adgang for alle. Utlodning.

Oppskrift:

Stor rull:

2 slagsider

500 gr lammebog til innlegg

1pose Fårerull Krydder. (Bunnpris Øran

Liten rull

Halv mengde

Kalender

Nyheter

Lyst å strikke nye votter? Lyst å lære tvebandflette som du ser på den fine trondhjemsvotten (med hus) her? Rauma Husflidslag presenterer flere votteoppskrifter på åpent møte f.k. onsdag kl 1800 i Husflidskjelleren , Åndalsnes Bedehus: Gratis inngang, kaffe med noko attåt og et lite lotteri. alle hjertelig velkommen.

Vi syr og strikker dokkeklær på åpent møte i Husflidskjelleren onsdag 19.febr. kl 1800. Vi har mønster og modeller. Ta med stoff eller velg fra vårt lager. Ta gjerne med egen symaskin. Utlodning og enkel bevertning. Alle hjertelig velkommen.

irsdag 11. februar starter Rauma Husflidslag Heklegruppe en ÅPEN studiering i Overlay Crochet (Lag-på-lag-hekling) i Husflidskjelleren på Åndalsnes Bedehus.

Både nybegynnere og viderekomne er velkommen, og det er ikke noe krav om medlemskap i Norges Husflidslag. Vi møtes hver tirsdag kl 19.00 – 21.30 helt frem til sommeren. Er du interessert er det bare å komme og hekle med oss! Vi har noen oppskrifter men ta gjerne med egne om du har.

Første samling du blir med på er gratis, for å bli kjent med studieringen! Blir du med videre betaler du kr 50 per gang inkludert kaffe/te.

Kommunikasjonen rundt studieringen foregår i Facebookgruppen Rauma husflidslag: Heklegruppe. Meld deg gjerne inn!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.