Hekling for viderekommende og begynnere

Vi vil starte en studiering der vi skal hekle Dandalion Mandala som vises på bildet. En studiering egner seg godt for det: vi skal være flere og hjelpe hverandre! Mer info finner du nederst i meldingen. 

 

Innspill vi trenger for å legge til rette for de fleste. 

  1. Er denne studieringen interessant for deg?
  2. Hva trengs for at du skal bli med?
  3. Hvilket tidspunkt? 
  4. Når ønsket du at vi starter med studieringen? 

Skriv svarene i kommentarfeltet eller via PM eller ta kontakt med studieleder Jorun Kilskar Næss på tlf 41038348. På forhånd takk for gode innspill!

Info
Teknikken som brukes i Mandalaen heter Overlay Crochet (lag-på-lag-hekling). Poenget med overlay crochet er å lage en bakgrunn med enkle masker (vanligvis fastmasker), og så hekle lange, mer avanserte masker som (varianter på) stav, dobbeltstav, trippelstav over disse. Du bør kunne grunnleggende hekling.

Hvis denne mandalaen ser litt avansert ut men du har lyst til å prøve, kan du starte med Circles of the Sun av samme designer. Det ligger gratis på nett (på engelsk). Ved nok interesse kunne vi organisere et kort kurs (en morgen, ettermiddag eller kveld) for å komme i gang med teknikken. Det anbefales å øve på alle "circles" før du starter med mandalaen.  Studieringen organiseres fordi vi synes det er både spennende å lære og hekle mandalaen, og det er så hyggelig og koselig å gjøre det i lag med andre!

Kalender

Nyheter

Lyst å strikke nye votter? Lyst å lære tvebandflette som du ser på den fine trondhjemsvotten (med hus) her? Rauma Husflidslag presenterer flere votteoppskrifter på åpent møte f.k. onsdag kl 1800 i Husflidskjelleren , Åndalsnes Bedehus: Gratis inngang, kaffe med noko attåt og et lite lotteri. alle hjertelig velkommen.

Vi syr og strikker dokkeklær på åpent møte i Husflidskjelleren onsdag 19.febr. kl 1800. Vi har mønster og modeller. Ta med stoff eller velg fra vårt lager. Ta gjerne med egen symaskin. Utlodning og enkel bevertning. Alle hjertelig velkommen.

irsdag 11. februar starter Rauma Husflidslag Heklegruppe en ÅPEN studiering i Overlay Crochet (Lag-på-lag-hekling) i Husflidskjelleren på Åndalsnes Bedehus.

Både nybegynnere og viderekomne er velkommen, og det er ikke noe krav om medlemskap i Norges Husflidslag. Vi møtes hver tirsdag kl 19.00 – 21.30 helt frem til sommeren. Er du interessert er det bare å komme og hekle med oss! Vi har noen oppskrifter men ta gjerne med egne om du har.

Første samling du blir med på er gratis, for å bli kjent med studieringen! Blir du med videre betaler du kr 50 per gang inkludert kaffe/te.

Kommunikasjonen rundt studieringen foregår i Facebookgruppen Rauma husflidslag: Heklegruppe. Meld deg gjerne inn!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.