Alstahaug Husflidslag holder til på Søvik, og ble stiftet i 1983.

Vi holder til i det gamle menighetshuset på Søvik, der vi har god plass - vevstue, kjøkken- og møterom og systue.

For tiden er vi over 60 medlemmer, alle damer, mange er aktive på møter, kurs og sykvelder, og det er en positiv og glad gjeng. Delingsviljen er stor når det gjelder inspirasjon og læring. Vi arrangerer kurs med kjente kursholdere, og holder kurs for hverandre. Gjerne i form av temakvelder, der en eller flere tar ansvar for et emne - og videreformidler kunnskap til de andre.

Hovedfokuset er ikke å kunne alt og være flinke, men å kose seg sammen og lære seg nye teknikker, og inspirere hverandre. De siste årene har søm, i form av lappeteknikk og quilting hatt hovedfokus, men vi har også vært innom mange forskjellige aktiviteter - som bunadsøm, strikking, hekling, pjoning, brodering, skinnfellsying, trykking på skinn, baking av lefse og flatbrød, veving, toving, farging, lysestøping, barneaktiviteter, gjenbruk m.m.

Vi setter pris på nye initiativ - så har noen ideer eller ønsker om aktiviteter de ønsker i laget, er de velkomne til å være med og skape noe nytt.

Vi har medlemsmøte siste mandag hver måned  klokka 19.00  -  det er anledning for ikke-medlemmer å komme for å se om dette er noe for deg. Da har vi kaffe, kaker og loddsalg i tillegg til aktuelle saker. Og garantert god stemning!

Ellers har vi aktivitetsplan, se vedlegg:

Vårplan 2018

Alstahaug Husflidslags aktivitetsplan for 2018 finner du nå her:

Kalender

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.