Narvik Husflidslag finner du i Brugata 7, 8517 Narvik. Husflidslaget ble stiftet i 1975, den gang var det i kredittkassens lokaler, så flyttet vi ned til havnen. Vi fikk senere kjøpt eget lokale i Brugata 7, og der holder vi til i dag.

Vi er nå tilsammen 84 medlemmer. Ønsker du å være medlem kan du gå inn på Norges Husflidslag sine sider. Gå på medlem og meld deg inn. Du får da medlemsbladet med en giro i posten. Når du har betalt denne er du medlem og får tilgang til alle de flotte medlemsfordelene våre. 10% på alle hobbyvarer også garn, på  Narvik Hobby, 10 % på Raumagarnet på Handarbeidbua, 10 % hvis du handler på nett på Hillesvåg garn, og 10 % på alle kurs vi setter igang. Du får og tilgang til å delta på våre studieringer der vi strikker, vever og driver med treskjæring og annet. Hvis du trenger hjelp er det bare å kontakte oss så hjelper vi deg. Vi ønsker også barn og unge velkommen.

Vi har åpent ca hver onsdag fra kl. 11.00 og utover dagen. Ca annenhver onsdag fra 18 - 21 har vi handarbeidskafe. Der har vi med eget strikketøy, men vi lærer også nye teknikker via you tube, eller andre som kan noe spennende. Vi har nettopp investert i nytt utstyr, en projektor og stor skjerm til dette. Vi har også medlemsmøter 1 gang i måneden. Som oftest er det den siste mandagen i måneden fra kl 1900 og utover.

For og følge med hva som skjer på Narvik Husflidslag er det veldig viktig å se oppdateringen på vår facebook side. Den oppdateres hele tiden. Noen ganger må du bla litt nedover på sida, men du finn ut av det.

Hvis du blir nysgjerrig kan du ta en tur innom på en onsdag formiddag / kveld. Da treffer du mange hyggelige damer som kan fortelle om laget å hva vi kan tilby akkurat deg.

Ved nærmere henvendelse kan du ringe vårt mobilnr 94093127, eller vår leder
Astrid Isachsen, Mob. 48214893

 

                                                                          

                                                                           

                                                                         

                                                                          

                                                                           

                                                        

                                                     

Nyheter

Vi har fått ny mailadresse:
narvikhusflidslag@gmail.com

Kalender

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.