Nordre Sørfold Husflidslag blei stifta i 1995 og er i dag et aktivt husflidslag med 37 medlemmer (pr. mars 2014). Vi har møte den andre mandagen hver måned, og møtene begynner klokka 18.30. Engan Grendehus er vårt faste møtested. Vi har som regel en praktisk aktivitet, vi spiser kveldsmat og har lynutlodning. Møtene våre er åpne, så vi ønsker alle velkommen!

Helt fra starten har laget vårt drevet med utveksling med vennskapgrupper i Sør-Afrika. Vi har hatt utsendinger i Sør-Afrika, og vi har flere ganger hatt gjester hos oss. Dette arbeidet har vært givende for oss i laget, og vi vet at det har betydd mye for vennene våre i sør.

Vi har også en aktiv lappeklubb i laget. I tillegg til lokale treff gjennom året, arrangerer vi lappetreff på Kobbelv Vertshus i oktober hvert år. Da samles mellom 50 og 60 damer for å sy og ha ei kreativ helg i en sosial sammenheng. Pågangen har vært så stor at de to siste årene har vi hatt treff over to helger.

Laget vårt har også en del aktivitet forbarn og unge. Vi har arrangert verkstedkvelder i spikking, strikking, brodering og tøving. For 2011 er det planlagt spikking og søm (symaskin).

Vi har også laga tøveverksted for eldre i regi av "Den kulturelle spaserstokken" på Elvheim. Dette var svært vellykket, og vi ønsker å fortsette kontakten med Elvheim.

Siden 2004 har vi hatt husflidsutsalg på Kobbelv Vertshus om sommeren. Blåloftet er åpent hver dag fra sankthans til midt i august.

Nyheter

Kalender

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.