Vefsn Husflidslag ble stiftet i 1968 av bunadsnemda i Hålogaland Ungdomslag, Åse Floa Steinrud, Sigrun Halse, Elen Pleym og Asbjørg Kristiansen. Vi er nå 157 medlemmer i laget (pr. mars 2014), og har våre medlemsmøter på Kulturverkstedet.

Våre grunnleggende verdier er:

  • Nærhet til røttene
  • Nærhet til naturen
  • Glede over skaperevne
  • Glede over godt håndtverk
  • Glede over mangfold

På Vevstuo i 2.etg på Kulturverkstedet har vi Håndarbeidstreff mandager kl.18.00-20.00 og torsdager kl.11.00-13.00. Her kan det også holdes kurs og studieringer.

Vefsn Husflidslag har egen blogg, klikk her. På bloggen vil dere finne informasjon om våre aktiviteter, medlemsmøter og kurs.

Ta gjerne kontakt med oss på mail, vår mailadresse er:vefsnhusflidslag@gmail.com

Alle kurs og studieringer vil bli grundig presentert med god informasjon om innhold og tidspunkt. Det vil også bli lagt ut linker til forskjellige teknikker. Det har blitt laget en liste over andre husflidslag som har blogg eller hjemmeside, her kan dere klikke dere inn og følge med på hva de holder på med og for å få inspirasjon.

Bloggen og Facebooksiden vår er til for å brukes, og herved oppfordres alle som kan og vil til å komme med kommentarer og innspill. Dette er en spennende utvikling, og vi håper at så mange som mulig blir aktive brukere av disse sidene.

Nyheter

Kalender

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.