I de to siste årene har vi hatt ullkurs for barn og aktivitetskvelder på ungdomsklubben Qltura på Leknes.

Vestvågøy Husflidslag ble stiftet 28. november 1978. Faste møtedatoer er 2. tirsdag i måneden, kl. 19.00 i husflidsstua på Voll.

Faste årlige arrangementer i Vestvågøy Husflidslag:

Skaftnesdagen:

Vi er med på å arrangere Skaftnesdagen sammen med Vestvågøy historielag, museet, Vestvågøy bonde og småbrukerlag og hagelaget. Dette arrangementet foregår siste søndag før sankthansaften. Da har Husflidslaget ansvar for krambua. Her er det mulighet for å selge husflidsprodukter. Den frivillige aktiviteten for medlemmene i laget er å demonstere ulike husflidsteknikker. Når vi demonsterer, står barna i sentrum. Målet er å aktivisere barna mest mulig. Temaet for 2008 er ”miljøvern/gjenbruk”.

Husflidsdagen:

Denne dagen arrangeres først i september. Da markerer vi oss enten i Leknes eller på husflidsstua på Voll. Vi bruker å ha temautstilling og aktiviteter for barn.

Høstlotteriet: Hver høst har vi et stort høstlotteri med loddbøker og fine husflidspremier. Aktiviteten til medlemmene er å selge lodd og å være med på å gi gevinster.

Juleverksted/marked. Dette foregår i slutten av november. Juleverkstedet for barna står i fokus. Aktiviteter kan være honninglys, tovete hjerter, julekort, filtete nisser, engleverksted osv. Vi har kafè med et stort utvalg av kaker. Vi har tombola med mange fine smågevinster. Vi selger ulike husflidsprodukter og bakevarer. Det er ønskelig at medlemmene bidrar i de forskjellige aktivitetene. Du kan og selge hjemmelagede husflidsprodukter.

Hvordan blir jeg medlem i Vestvågøy Husflidslag?

  • Meld deg inn på www.husflid.no (Trykk ”bli medlem”)
  • Ta kontakt med en i styret eller et annet medlem.

· Kom på et medlemsmøte.

Som medlem får du kulturtidskriftet Norsk husflid 5 ganger i året, med masse spennende og aktuelt stoff. Du får 10% på de fleste varer på butikken vår Husfliden AS. Du får tilsendt 4 medlemsskriv fra lokallaget som gjør at du hele tiden kan være oppdatert på lagets aktiviteter.

Nyheter

Med stoppeklokke, pinner og garn rigget to husflidskvinner seg til på et kjøpesenter på "Husflidens dag" for å finne ut hvor lang tid det tar å lage et par selbuvotter.

Les mer i Lofotposten 14.09.2014

Kalender

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.