En liten hilsen i disse krevende tider

Kjære medlem,

Vi håper det står bra til med deg og alle du har rundt i denne vanskelige og uforutsigbare tiden.

I husflidslaget har vi, som kjent, satt all aktivitet på vent. Det betyr også nedgang i inntekter, mens husleie fortsatt skal betales.

Vi har noen tips til hva dere medlemmer kan bidra med, dersom dere ønsker det – spesielt nå som de fleste av oss tilbringer mesteparten av tiden hjemme.

Butikk

Vi skal ha en fast butikk i de nye lokalene våre, der det blir mulig for medlemmer å selge sine produkter. Da gjelder samme opplegg som for julemessa, der du selv setter en pris på dine produkter. 20 % av salget går til laget.

Butikken blir som sagt fast i lokalene, det vil si at det alltid vil være mulig for besøkende å handle. Dette håper vi skal skape en hyggelig atmosfære, større interesse for å besøke oss, samt gode inntekter både for medlemmene og for laget.

Det er også mulig å levere inn produkter som husflidslaget får all inntekten av, dersom noen ønsker å bidra på den måten.

Dersom du er interessert i å levere inn varer til butikk og har spørsmål til dette, er det bare å ta kontakt på e-post til fredrikstad.husflidslag@gmail.com.

 

Loddpremier

Selv om det er lenge til jul, kan vi allerede nå begynne å tenke på loddsalg. Loddsalget er veldig populært, og skaper gode inntekter for laget. Dette krever fristende premier. Dersom du ønsker å bidra med premie til loddsalg, setter vi stor pris på dette. Det er ønskelig med produkter som vi lager selv, f eks en flott strikkegenser, votter eller andre produkter i andre kvaliteter.

 

Grasrotandelen for Norsk Tipping

Dersom du er spiller i Norsk Tipping, har du mulighet til å knytte ditt spillerkort opp mot et lag eller en forening. Grasrotandelen er en del av overskuddet til Norsk Tipping som fordeles ut til samfunnsnyttige formål. Dersom du velger Fredrikstad Husflidslag som din grasrotmottaker, vil 7 % av din spilleinnsats tilfalle Fredrikstad Husflidslag – uten at din innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.

Vi har per dags dato 16 spillere som har tilknyttet sitt spillerkort til Fredrikstad Husflidslag. For 2019 utgjorde dette kr. 7639,54.

Følg denne linken dersom du ønsker å vite mer om Grasrotandelen, eller ønsker å legge til Fredrikstad Husflidslag som mottaker.

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

 

Gavekort

Det kan være utfordrende å skulle kjøpe en gave til gode venner som har alt i dag, og derfor har vi tenkt til å tipse deg om en fin mulighet: Du kan nå kjøpe et gavekort av oss på ønsket beløp, som mottaker kan bruke til kursdeltakelse her hos oss. Det er litt ulike priser på kursene våre, og dersom du lurer på pris på et spesifikt kurs, er det bare å ta kontakt med oss.

Kursene våre finner du ved å følge denne linken:

http://www.husflid.no/lokal_og_fylkeslag/oestfold/lokallag/fredrikstad_husflidslag/lokale_kurs

NB! Kursene for våren er innstilt inntil videre, men vi er godt i gang med å planlegge høstkursene.

Når du har bestemt deg for beløp, sender du en SMS til 922 11 813 med ditt navn, adresse, tlf, epost og beløp. Deretter betaler du beløpt inn til oss, enten via Vipps "kjøp og betal" til nummer 59684 eller via bankkonto 1594 50 60880. NB: Merk betalingen "Gavekort 2020".

For levering av gavekortet avtaler vi et møte på Artillerigården, eller du kan få gavekortet tilsendt pr. epost.

I tillegg til punktene som er nevnt over, er vi åpne for andre forslag på hvordan vi kan ha en form for inntjening mens verden står stille.

Ønsker dere alt godt og håper vi sees snart igjen!

 

Vennlig hilsen

Styret

Nyheter

Kjære medlem,

Vi håper det står bra til med deg og alle du har rundt i denne vanskelige og uforutsigbare tiden.

Styret i Fredrikstad Husflidslag har i kveld besluttet å innstille all aktivitet inntil videre. Dette skjer selvsagt i forbindelse med utviklingen av Coronaviruset, samt myndighetenes regler og retningslinjer satt i dag.

Kjære medlemmer og gode venner av Fredrikstad Husflidslag!I 40 kreative og innholdsrike år har våre medlemmer vært med på å skape en arena for utfoldelse innen husflid gjennom vår felles interesse for håndarbeid og håndverk. Dette skal vi feire, og du er invitert! 

Kalender

3 juni 2020 18:00

17 okt 2020 10:00, I våre lokaler i Artillerigården, Gamlebyen Fredrikstad

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.