Sarpsborg Husflidslag ble stiftet i 1974 og har i dag ca 75 medlemmer. Vi disponerer Grinastua ved Borregaardsbakken, hvor vi har kurs og studieringer.

Lagets medlemsmøter avholdes i Wegnerbrakka på Borgarsyssel museum kl. 19.00 siste mandag i måneden.

Laget utgir "Husflidsposten" fire ganger i året med informasjon til våre medlemmer.

Vi holder Grinastua åpen for alle som har lyst til å komme sammen over en kaffekopp og noe godt å bite i. Ta gjerne med deg et håndarbeide. Følgende datoer gjelder for høsten 2019: lørdager 12. oktober og 16. november. Tema 12. oktober er strikking med perler og 16. november Brikkevev. Begge dager mellom kl. 12.00 og kl. 15.00.

Sarpsborg Husflidslag samarbeider med Borgaryssel museum, og deltar gjennom dette på Smaalensmarken, Barnas Dag og Julemarkedet.

For oppstart av ring i Maskinstrikk ta kontakt med  Anne-Sol Simensen, tlf. 95722997

Vi har satt opp flg.  kurs og ringer for høsten 2019:

Vevkurs for nybegynnere og øvede, bunadsøm, søm for nybegynnere og litt øvede, lysstøping, ullbroderi, nunofilting, vevteori.  Studieringer uten lærer i maskinstrikk. Minner om at ringer er uten lærer. Påmelding kan gjøres på hjemmesiden vår eller ved å kontakte oss på mail sarpsborghusflid@gmail.com eller på tlf 992 52 444.

Gjør oppmerksom på at på de priser som står oppgitt er uten materialer, så dette vil komme i tillegg.

Minner om at påmelding til kurs er bindende og at ved avmelding senere enn 14 dager før kursstart må kursavgift betales i sin helhet.

Alle er velkomne til våre kurser og ringer, også dere som ikke er medlemmer av et husflidslag.

Kalender

Nyheter

Mandag 7. oktober 2019 kl. 18.00 starter vi opp en aktivitetsring på Grinastua. Ta med deg det du ønsker å jobbe med, være seg spinning, strikking, brodering, hekling osv. Hjertelig velkommen til hyggelige høstkvelder på Grinastua. Sidsel og Solbjørg er låser opp hver mandag, og det er bare å komme når det passer. Gi oss gjerne beskjed slik at vi vet litt om interessen for ringen på mail sarpsborghusflid@gmail.com  eller kom innom på mandag.

Mandag 30. september kl. 19.00 er det igjen tid for medlemsmøte. Tema for kvelden er nuno-filting, en spennende teknikk med ull og silke. Vi sees på Wegnerbrakka, og alle er hjertelig velkomne. 

Husk å melde dere på kurs for høsten 2019.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.