Sarpsborg Husflidslag ble stiftet i 1974 og har i dag ca 75 medlemmer. Vi disponerer Grinastua ved Borregaardsbakken, hvor vi har kurs og studieringer.

Lagets medlemsmøter avholdes i Wegnerbrakka på Borgarsyssel museum kl. 19.00 siste mandag i måneden.

Laget utgir "Husflidsposten" fire ganger i året med informasjon til våre medlemmer.

Vi holder Grinastua åpen for alle som har lyst til å komme sammen over en kaffekopp og noe godt å bite i. Ta gjerne med deg et håndarbeide. Følgende datoer gjelder for våren 2020: lørdager 18. januar, 29, februar og 25. aprilNorges Husflidslag satser nå på Holdbart  - vi skal ta vare på våre bruksting, reparere klær og fikse forbruksting av tre, metall osv. Ut fra dette ønsker vi å fokusere på Holdbart både på våre lørdagshygger og mandagsmøter. Vi vil fokusere på det tekstile som søm, broderi, strikk osv. På mandagene utover våren fikser vi ting som har gått i stykker, bukser, gensere, jakker uten knapper osv. Eller ta med uferdige arbeider som ligger i skuffer og skap - vi koker kaffe og te, hygger oss - velkommen.

Sarpsborg Husflidslag samarbeider med Borgaryssel museum, og deltar gjennom dette på Smaalensmarken, Barnas Dag og Julemarkedet.

For oppstart av ring i Maskinstrikk ta kontakt med  Anne-Sol Simensen, tlf. 95722997

Vi har satt opp flg.  kurs og ringer for våren 2020:

Vevkurs for nybegynnere og øvede, bunadsøm, tvebandstrikk og vognbroderi.  Studieringer uten lærer i maskinstrikk. Minner om at ringer er uten lærer. Påmelding kan gjøres på hjemmesiden vår eller ved å kontakte oss på mail sarpsborghusflid@gmail.com eller på tlf 992 52 444.

Gjør oppmerksom på at på de priser som står oppgitt er uten materialer, så dette vil komme i tillegg.

Minner om at påmelding til kurs er bindende og at ved avmelding senere enn 14 dager før kursstart må kursavgift betales i sin helhet.

Alle er velkomne til våre kurser og ringer, også dere som ikke er medlemmer av et husflidslag.

Kalender

Nyheter

Vedlagt finner dere årsmøteinnkallingen. Årsmøte avholdes 27. januar 2020 kl. 19.00 på Wegnerbrakka. Velkommen.

Kurskatalogen for våren 2020 er klar - det ligger klart for påmelding til alle kursene. Er det noe som er uklart så ta kontakt med oss på mail sarpsborghusflid@gmail.com

Lørdag 16. november er det Åpen dag på Grinastua kl.12.00 - 15.00. Tema for dagen er brikkevev, og her blir det mulighet for å prøve denne teknikken. Velkommen til en hyggelig formiddag på Grinastua. Vi serverer kaffe og vafler.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.