Sarpsborg Husflidslag ble stiftet i 1974 og har i dag ca 75 medlemmer. Vi disponerer Grinastua ved Borregaardsbakken, hvor vi har kurs og studieringer.

Lagets medlemsmøter avholdes i Wegnerbrakka på Borgarsyssel museum kl. 19.00 siste mandag i måneden.

Laget utgir "Husflidsposten" fire ganger i året med informasjon til våre medlemmer.

Sarpsborg Husflidslag samarbeider med Borgaryssel museum, og deltar gjennom dette på Smaalensmarken, Barnas Dag og Julemarkedet.

For oppstart av ring i Maskinstrikk ta kontakt med  Anne-Sol Simensen, tlf. 95722997

Vi har satt opp flg.  kurs og ringer høsten 2021:

Bunadsøm, tvebandstrikk, lysdypping, broderikurs og skinnkurs.  Studieringer uten lærer i vev og maskinstrikk. Minner om at ringer er uten lærer. Påmelding kan gjøres på hjemmesiden vår eller ved å kontakte oss på mail sarpsborghusflid@gmail.com .

Gjør oppmerksom på at på de priser som står oppgitt er uten materialer, så dette vil komme i tillegg.

Minner om at påmelding til kurs er bindende og at ved avmelding senere enn 14 dager før kursstart må kursavgift betales i sin helhet.

Alle er velkomne til våre kurser og ringer, også dere som ikke er medlemmer av et husflidslag.

Denne våren har vært spesiell for oss alle, med nedstenging av all aktivitet her i Sarpsborg. Vi håper høsten vil bli annerledes, og at vi kan ta opp aktiviteten igjen. Vi savner dere medlemmer og vi savner hyggelig samvær og utveksling av kunnskap og erfaringer.

Hvis situasjonen tillater det, vil vi forsøke å ha Grinastua åpen én lørdag hver måned fra førsten av september. Da håper vi alle er vaksinert og at smittetrykket vil være lavt. 
Medlemsmøter vil vi komme tilbake til når det det blir mulig å samle flere inne. Borgarsyssel museum vil i år forsøke å arrangere juleverksted/julemarked. Datoene er foreløpig ikke fastsatt, men det blir enten siste helg i november eller første i desember. Vi
kommer tilbake med datoer, og krysser fingre for at det lar seg gjennomføre.

Vi gleder oss til å se dere igjen, og håper dere vil delta på kurs og ringer hos oss til høsten.
Dere er alle hjertelig velkommen.

Kalender

Nyheter

Mandag 29. november innbyr vi dere alle til medlemsmøte på Borgarsyssel, Wegnerbrakka, kl. 19.00.

Tema for dagen er skinntrykk, vi trykker på skinn og lager hjerter til julepynt. Laget har skinn, nåler, tråd og trykkfarger og selvsagt ulike hjerteformer. Fint hvis dere tar med en skarp saks til å klippe skinn med. 

Vi serverer gløgg og julekake.

Hjertelig velkommen til et hyggelig julemøte - håper å se mange av dere.

Ta gjerne med en bekjent, alle er velkomne til oss.

Julehilsen fra styret i

Sarpsborg Husflidslag

Lørdag 9. oktober er det Åpen Dag på Grinastua fra kl. 12.00 - kl. 15.00. Vi møtes for hyggelig prat, kaffe og nystekte vafler. Ta med strikketøy, sytøy eller annet håndarbeide. Vevringen på Grinastua er igjen i full gang etter åpningen av Norge og det er vevarbeider i alle vevene, kom å ta en titt.

Planen for lørdagen var skinntrykk - dette må vi dessverre utsette til senere i oktober, kommer tilbake med ny dato for dette.

Søndag 12. og 26. september spinner vi på Borgarsyssel. Dere finner spinnegruppa på Kantskjæreren på Borgarsyssel Museum fra kl. 11.00. Ta dere gjerne en tur innom.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.