Sarpsborg Husflidslag ble stiftet i 1974 og har i dag ca 75 medlemmer. Vi disponerer Grinastua ved Borregaardsbakken, hvor vi har kurs og studieringer.

Lagets medlemsmøter avholdes i Wegnerbrakka på Borgarsyssel museum kl. 19.00 siste mandag i måneden.

Laget utgir "Husflidsposten" fire ganger i året med informasjon til våre medlemmer.

Vi holder Grinastua åpen for alle som har lyst til å komme sammen over en kaffekopp og noe godt å bite i. Ta gjerne med deg et håndarbeide. Følgende datoer gjelder for våren 2020: lørdager 18. januar, 29, februar og 25. aprilNorges Husflidslag satser nå på Holdbart  - vi skal ta vare på våre bruksting, reparere klær og fikse forbruksting av tre, metall osv. Ut fra dette ønsker vi å fokusere på Holdbart både på våre lørdagshygger og mandagsmøter. Vi vil fokusere på det tekstile som søm, broderi, strikk osv. På mandagene utover våren fikser vi ting som har gått i stykker, bukser, gensere, jakker uten knapper osv. Eller ta med uferdige arbeider som ligger i skuffer og skap - vi koker kaffe og te, hygger oss - velkommen.

Sarpsborg Husflidslag samarbeider med Borgaryssel museum, og deltar gjennom dette på Smaalensmarken, Barnas Dag og Julemarkedet.

For oppstart av ring i Maskinstrikk ta kontakt med  Anne-Sol Simensen, tlf. 95722997

Vi har satt opp flg.  kurs og ringer for våren 2020:

Vevkurs for nybegynnere og øvede, bunadsøm, tvebandstrikk og vognbroderi.  Studieringer uten lærer i maskinstrikk. Minner om at ringer er uten lærer. Påmelding kan gjøres på hjemmesiden vår eller ved å kontakte oss på mail sarpsborghusflid@gmail.com eller på tlf 992 52 444.

Gjør oppmerksom på at på de priser som står oppgitt er uten materialer, så dette vil komme i tillegg.

Minner om at påmelding til kurs er bindende og at ved avmelding senere enn 14 dager før kursstart må kursavgift betales i sin helhet.

Alle er velkomne til våre kurser og ringer, også dere som ikke er medlemmer av et husflidslag.

Kalender

Nyheter

Sarpsborg Husflidslag har besluttet å innstille all aktivitet inntil videre, utviklingen av viruset og retningslinjer fra myndighetene gjør at dette er nødvendig. All aktivitet på Grinastua innstilles, og nye datoer for gjennomføring av kurser og læringsverksteder vil vi komme tilbake til.

Dette vil i første omgang være gjeldene frem t.o.m. 26. mars 2020.

Vi håper på forståelse for dette og at alle holder seg friske.

Ved spørsmål kan vi kontaktes på sarpsborghusflid@gmail.com

Her finner dere Husflidspost nr. 1 - 2020. Merk at dato for Åpen Dag på Grinastua er flyttet grunnet medlemsturen til Fårfesten som Østfold Husflidslag arrangerer.

Vedlagt finner dere årsmøteinnkallingen. Årsmøte avholdes 27. januar 2020 kl. 19.00 på Wegnerbrakka. Velkommen.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.