Sarpsborg Husflidslag ble stiftet i 1974 og har i dag ca 75 medlemmer. Vi disponerer Grinastua ved Borregaardsbakken, hvor vi har kurs og studieringer.

Lagets medlemsmøter avholdes i Wegnerbrakka på Borgarsyssel museum kl. 19.00 siste mandag i måneden.

Laget utgir "Husflidsposten" fire ganger i året med informasjon til våre medlemmer.

Vi holder Grinastua åpen for alle som har lyst til å komme sammen over en kaffekopp og noe godt å bite i. Ta gjerne med deg et håndarbeide. Følgende datoer gjelder for våren 2019: lørdager 9. februar og 6. april. Tema er ikke bestemt, så følg med på hjemmesiden. Begge dager mellom kl. 12.00 og kl. 15.00.

Sarpsborg Husflidslag samarbeider med Borgaryssel museum, og deltar gjennom dette på Smaalensmarken, Barnas Dag og Julemarkedet.

For oppstart av ring i Maskinstrikk ta kontakt med  Anne-Sol Simensen, tlf. 95722997

Vi har satt opp flg.  kurs og ringer for våren 2019:

Vevkurs for nybegynnere og øvede, bunadsøm,  veskekurs, strikk for nybegynnere, nålfilting, spinning og  maskinstrikk og studieringer uten lærer i maskinstrikk og aktivitetsring med ulike teknikker. Minner om at ringer er uten lærer. Påmelding kan gjøres på hjemmesiden vår eller ved å kontakte oss på mail sarpsborghusflid@gmail.com eller på tlf 992 52 444.

Gjør oppmerksom på at på de priser som står oppgitt er uten materialer, så dette vil komme i tillegg.

Alle er velkomne til våre kurser og ringer, også dere som ikke er medlemmer av et husflidslag.

Kalender

Nyheter

Velkommen til Åpen dag på Grinastua fra kl. 12.00 til kl. 15.00. Vi forsøker oss på Møbius-strikk, ta med lange rundpinner og garn. Alle er hjertelig velkommen, og ta gjerne med en bekjent og stikk innom oss. Vi serverer kaffe og nystekte vafler.

Mandag 25. mars kl. 19.00 er det igjen tid for medlemsmøte på Wegnerbrakka. Sidsel Rast viser bilder og forteller om sin spennende tur til Påskeøya og Bjørg Lundeby, husflidskonsulenten, besøker oss og vi lager en liten bjørke-krans eller fuglerede, og kanskje et lite egg eller en kylling. Alle er velkomne.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.