Husk å melde dere på kurs for høsten 2019.

Onsdag 8. mai er det dugnad på Grinastua. Vask innvending og luking og klargjøring av hagen utvendig. Hvis du ønsker å jobbe ute er det fint hvis du tar med litt redskap til dette. 

Vi starter fra kl. 17.00.

Velkommen til Åpen dag på Grinastua fra kl. 12.00 til kl. 15.00. Vi forsøker oss på Møbius-strikk, ta med lange rundpinner og garn. Alle er hjertelig velkommen, og ta gjerne med en bekjent og stikk innom oss. Vi serverer kaffe og nystekte vafler.

Mandag 25. mars kl. 19.00 er det igjen tid for medlemsmøte på Wegnerbrakka. Sidsel Rast viser bilder og forteller om sin spennende tur til Påskeøya og Bjørg Lundeby, husflidskonsulenten, besøker oss og vi lager en liten bjørke-krans eller fuglerede, og kanskje et lite egg eller en kylling. Alle er velkomne.

Velkommen til Åpen dag på Grinastua fra kl. 12.00 til kl. 15.00. Vi trykker på bomulls-nett med trykkblokker eller utskåret folie. Alle er hjertelig velkommen, og ta gjerne med en bekjent og stikk innom oss. Vi serverer kaffe og nystekte vafler.

Her finner dere informasjon for februar og mars 2019. 

Her finner dere kurskatalogen for våren 2019. Meld dere på til vår på via hjemmesiden eller vår mailadresse.

Mandag 26. november kl. 19.00 er det medlemsmøte på Borgarsyssel, i Wegnerbrakka. Vi "trykker" på økologiske handlenett og det blir muligheter for annen enkel julepynt. Husflidskonsulent Bjørg Lundeby besøker oss denne kvelden. Servering av gløgg og julekake.

Alle er hjertelig velkommen.

Vi ønsker alle velkommen til en hyggelig formiddag på Grinastua fra kl. 12.00 - kl. 15-00. Vi serverer kaffe og vafler og tema for dagen er sokker og hæl-strikking. Alle er hjertelig velkommen, ta en titt innom vår hyggelige stue i Borregaardsbakken.

Mandag 24. september er det medlemsmøte i Wegnerbrakka på Borgarsyssel. Vi får besøk av innehaver av Nøstrøst på Greåker, Ellen Karine Johannessen. Hun forteller om ull og garn og behandling av de ulike garntypene.  Møte er åpent for alle, hjertelig velkommen.

Her finner dere vedlagt Husflidspost nr. 2 2018.

Lørdag 8. september er det Åpen Dag på Grinastua fra kl. 12.00 - kl. 15.00. Tema for dagen er montering av strikkeplagg. Trenger du hjelp til montering så ta en tur innom, eller bare kom for hyggelig prat. Vi serverer kaffe og vafler og alle er hjertelig velkommen.

Det er fortsatt ledige plasser på noen av våre kurs. Her finner dere tilleggsinfo vdr. veskekurs: 

Her finner dere kurskatalogen for høsten 2018. Mange spennende kurs, meld dere på. 

 Mandag 30. april avholder vi medlemsmøte på Borgarsyssel museum, Wegnerbrakka. Husflidskonsulent Bjørg Lundeby besøker oss og forteller om våren, historier og gamle skikker rundt denne årstiden. Vi broderer «ordtak», Bjørg har med mønster og alt vi trenger. Velkommen til en hyggelig kveld, og husk at møtet er åpent for alle. Vi serverer kaffe/te og rundstykker. 

          

Lørdag 10. mars er det Åpen dag på Grinastua fra kl. 12.00 - kl. 15.00. Tema for dagen er knipling, og etter en kort innføring vil det være mulighet for å kniple en liten ting, kanskje et lite påskeegg. Laget har kniplepinner og utstyr dere kan låne denne dagen. Vi serverer kaffe og vafler og alle er velkomne til en hyggelig formiddag på Grinastua.

Lørdag fra kl 12 - kl 15 arrangerer vi Åpen dag på Grinastua. Dagens tema er nupereller, og det vil holde et lite minikurs i teknikken. Laget har noen skytler som kan lånes.

Vi serverer nystekte vafler og kaffe.

Alle er hjertelig velkommen til hyggelig samvær.

Kalender

Nyheter

Husk å melde dere på kurs for høsten 2019.

Onsdag 8. mai er det dugnad på Grinastua. Vask innvending og luking og klargjøring av hagen utvendig. Hvis du ønsker å jobbe ute er det fint hvis du tar med litt redskap til dette. 

Vi starter fra kl. 17.00.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.