Jubilant - Fredrikstad Husflidslag 40 år!

Fredrikstad Husflidslag markerer sitt jubileum denne helgen, 10., 12. og 13. oktober i Tøihuset i Gamlebyen i Fredrikstad. Vi gratulerer!

Fredrikstad Husflidslag inviterer alle som har lyst til å komme og ferie. Her er deres invitasjon og program:

Kjære medlemmer og gode venner av Fredrikstad Husflidslag! 
I 40 kreative og innholdsrike år har våre medlemmer vært med på å skape en arena for utfoldelse innen husflid gjennom vår felles interesse for håndarbeid og håndverk. Dette skal vi feire, og du er invitert!
Program
Torsdag 10. oktober 2019 kl 17-20
Åpner vi utstillingen vår i Tøihuset. Vi får besøk av Arild Larsen, Husflidskonsulenten i Hedmark. Med sitt engasjement skal han holde et fargerikt foredrag om hvorfor nettopp husflid er så viktig - nå kanskje enda mer enn før?
Lørdag 12. oktober 2019 kl 11-15
Kan du komme tilbake, for da er det Amalie Driveklepp fra NRK-serien Symesterskapet sin tur til å underholde oss gjennom sitt foredrag "Bærekraftig mote". I tillegg til utstilling og foredrag, vil det være demonstrasjoner av ulike teknikker, samt barneaktiviteter gjennom hele dagen.
Søndag 13. oktober 2019 kl 12-15
Det er ingen grunn til å ta en hviledag på søndagen heller, for da er det Karin Fagerås som skal fortelle oss om kvinners tekstile verdiskapning gjennom sitt foredrag med samme navn. Også denne dagen kan du se ulike demonstrasjoner, samt ta med barna på aktiviteter.
Alle dagene er det gratis inngang for alle. Vi håper at så mange som mulig har mulighet til å ta turen innom oss, og ta gjerne med en venn eller tre.
Hjertelig velkommen!

På en spesifikk dag hvert år oppfordrer vi alle husflidslag til å vise frem seg selv og organisasjonen under fanen "Husflidsdagen". Husflidsdagen har hvert år et spesielt tema eller et satsingsområde, og i år arrangeres den 9. mai. I 2020 feirer Norges Husflidslag 110 år, og tema er "Holdbart i 110 år". 

Vi gratulerer med 25 flotte år!

Denne helgen, 25. - 27. oktober 2019, var vi med på Fylkesledermøte i Oslo. For en innholdsrik, hyggelig og - ikke minst - lærerik helg!

Kalender

Nyheter fra lokallagene

Vi åpner noen av ringene

PGA KORONAVIRUSET HOLDER TORDERØD GÅRD OG ANEKSET "VÅRT" STENGT INNTIL VIDERE,
ALLE KURS OG ARRANGEMENTER ER AVLYST/UTSATT INNTIL VIDERE - OG FORELØPIG TIL UT AUGUST 2020.   

VI VIL FÅ ØNSKE DERE ALLE EN RIKTIG GOD SOMMER - TA VARE PÅ HVERANDRE I DENNE TIDEN, OG RESPEKTER MYNDIGHETENE SINE RÅD OG ANBEFALINGER.

Kjære medlem,

Vi håper det står bra til med deg og alle du har rundt i denne vanskelige og uforutsigbare tiden.

Hva skjer i lokallagene

28 mai 2020 18:00

3 juni 2020 18:00

9 juni 2020, Torderød gård, anekset

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.