Østfold husflidslag er tildelt kr. 20 000,- av Sparebankstiftelsen DNB

Østfold Husflidslag er tildelt kr. 20 000,00 fra Sparebankstiftelsen DNB.  Pengene skal benyttes til vårt vevprosjekt "Dreil i Østfold", som bygger på en mønstersamling opptegnet i 1930.  ØHL ønsker å utgi et hefte med historikk, vevoppskrifter, bilder mm., og vise arbeidene i en utstilling. Vevstuer i Østfold (husflidslag og Bygdekvinnelag) er i gang med veving etter utarbeidede oppskrifter. Dette arbeidet er en viktig del av å ta vare på historisk arv. Vi er svært glad og takknemlig for tildelingen. 

Sparebankstiftelsen eier rundt åtte prosent av aksjene til DNB, og får utbytte fra disse aksjene på linje med andre aksjonærer. Det er midler fra dette aksjeutbytte som foredeles ut til allmennyttige formål. 

Ta gjerne en titt på nettsiden til Sparebankstiftelsen dersom du er interessert i vite mer om tildelingen.

Vi gratulerer med 25 flotte år!

Denne helgen, 25. - 27. oktober 2019, var vi med på Fylkesledermøte i Oslo. For en innholdsrik, hyggelig og - ikke minst - lærerik helg!

Fredrikstad Husflidslag markerer sitt jubileum denne helgen, 10., 12. og 13. oktober i Tøihuset i Gamlebyen i Fredrikstad. Vi gratulerer!

Kalender

Nyheter fra lokallagene

Det blir ikke julemarked på Torderød gård i år heller - pga oppussing, men julekakesalg blir det 
TORSDAG 12.DESEMBER KL 1600-1900 i anekset.   Velkommen!

Lørdag 16. november er det Åpen dag på Grinastua kl.12.00 - 15.00. Tema for dagen er brikkevev, og her blir det mulighet for å prøve denne teknikken. Velkommen til en hyggelig formiddag på Grinastua. Vi serverer kaffe og vafler.

Her finner dere Husflidspost nr. 4 2019. 

Hva skjer i lokallagene

7 jan 2020, I våre lokaler i Tøihuset, Gamlebyen Fredrikstad

8 jan 2020, I våre lokaler i Tøihuset, Gamle Fredrikstad

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.