Vi har vært med på Fylkesledermøte i Oslo!

Denne helgen, 25. - 27. oktober 2019, var vi med på Fylkesledermøte i Oslo. For en innholdsrik, hyggelig og - ikke minst - lærerik helg!

Foruten å hilse på gamle kjente og å skape nye vennskap og samarbeid, har vi fått være med på mange flotte foredrag med tema som, på ulike måter, omhandler vår felles interesse; husflid.

Vi har blant annet fått god påfyll og informasjon fra Studieforbundet, siste nytt fra Utdanningssektoren om fagplan og tilbud i videregående skole, informasjon fra Fellestjenester om data for fremtiden, inspirasjon til satsingen Holdbart og Fikselaug, samt en praktisk oppgave innenfor sistnevnte tema. 

I tillegg har vi snakket om politikk og økonomi, regionalisering - med samarbeid mellom fylkeslag i de nye regionene, Landsmøtet 2020 og fått nyttig informasjon om husflid for framtida, presentert gjennom et innblikk i kommunikasjon og sosiale medier. 

Nå er vi proppfulle av energi og gleder oss til fortsettelsen! 

På en spesifikk dag hvert år oppfordrer vi alle husflidslag til å vise frem seg selv og organisasjonen under fanen "Husflidsdagen". Husflidsdagen har hvert år et spesielt tema eller et satsingsområde, og i år arrangeres den 9. mai. I 2020 feirer Norges Husflidslag 110 år, og tema er "Holdbart i 110 år". 

Vi gratulerer med 25 flotte år!

Denne helgen, 25. - 27. oktober 2019, var vi med på Fylkesledermøte i Oslo. For en innholdsrik, hyggelig og - ikke minst - lærerik helg!

Kalender

Nyheter fra lokallagene

Vi åpner noen av ringene

PGA KORONAVIRUSET HOLDER TORDERØD GÅRD OG ANEKSET "VÅRT" STENGT INNTIL VIDERE,
ALLE KURS OG ARRANGEMENTER ER AVLYST/UTSATT INNTIL VIDERE - OG FORELØPIG TIL UT AUGUST 2020.   

VI VIL FÅ ØNSKE DERE ALLE EN RIKTIG GOD SOMMER - TA VARE PÅ HVERANDRE I DENNE TIDEN, OG RESPEKTER MYNDIGHETENE SINE RÅD OG ANBEFALINGER.

Kjære medlem,

Vi håper det står bra til med deg og alle du har rundt i denne vanskelige og uforutsigbare tiden.

Hva skjer i lokallagene

28 mai 2020 18:00

3 juni 2020 18:00

9 juni 2020, Torderød gård, anekset

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.