Hadeland Husflidslag ble stiftet i 1978 og holder til i Kommunehuset på Granavollen. Vi er så heldig å nå ha fått hele 2. etasje til disposisjon, så nå har vi grovarbeids/treverksteds-rom, vevstue og arbeidsrom. I tillegg et stort rom vi kan disponere til matpauser, utstillinger osv. Her avholdes arbeidskvelder for barn og unge, for voksne, vi holder kurs og det er temakvelder.

Laget deltar vi på forskjellige arrangementer i bygda og har julemarked se under fanen "Nyheter". Flere av kursene holdes på samme dager, slik at samkjøring og lignende kan bli enklere for deltakerne. Ta kontakt om det er spørsmål omkring våre aktiviteter. Oversikt over styret og telefonnumre finnes i venstre marg på siden her.

.

 Aktiviteter  i Hadeland Husflidslag:

Årets første møte er årsmøtet som holdes på Kommunehuset på Granavollen januar hvert år.

Aktivitetsplanen for høsten 2018 er nå lagt ut.

Alle medlemmer får 10% rabatt på Rauma finullgarn hos Annes Garn og Litt av Hvert i Gran. Ta med medlemskortet når du skal handle.

.

HADELANDSBUNAD TIL KVINNE OG MANN

Hadeland Husflidslag har rettighetene til kvinne- og mannsbunaden for Hadeland. Vi avholder jevnlig kurs i søm av disse. Vi selger ikke ferdige bunader, de som ønsker å kjøpe kan kontakte Bunadtilvirker Joar Vaagø i Oslo, tlf. 990 20 113. Se også hjemmesiden: http://www.bunadtilvirkerne.no 

.

MØNSTER TIL HADELANDSVOTTEN

Ønsker du å kjøpe mønster til den flotte Hadelandsvotten? Ta kontakt med kasserer Guri Snellingen som distribuerer mønsterheftet for votten. Hun kan nås på e-post guri.snellingen@hadeland-energi.net  eller telefon 95142531. Heftet koster kr 100,- + porto.

.

HUSFLIDHÅNDVERKERE

Hadeland Husflidslag er stolt over å ha flere medlemmer som er tatt opp i Norske Husflidhåndverkere, en medlemskategori i Norges Husflidlag for de som har husflidshåndverk som næring. Våre Husflidshåndverkere er: 

-Berget Tre og Design: www.husflid.no/husflidhaandverkerne/berget_tre_og_design Rolf Magne Berget

-Dåpstradisjon-Sysselgården: www.sysselgaarden.no Ann Therese E. Skari

-I-Tre: www.facebook.com/treskjering/  Ingerid Ohren Haugtvedt

-Jane J. Design: www.janejdesign.com Jane Johnsen

-Mohair-Ull: www.mohairull.no Hege Bøe

Trengs det en gave til jubilanten? - vi oppfordrer til å handle med en Husflidhåndverker!

Kalender

Nyheter

Husflid på Hadeland sommeren 2019!

Hadeland Husflidslag har Åpent Hus på Granavollen og lagets Husflidhåndverkere har egne utsalg!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.