Ny artikkel

Hadeland Husflidslag har mange, gode kurs, men etterpå kan det være lett for at man ikke får praktisert ny kunnskap alene. Andre kan også  savne et miljø for akkurat sin egen favoritthobby. 
En "ring" der man møtes for å dyrke interessen, har vist seg å være en helt perfekt møteplass for en gjeng spinnere i Hadeland Husflidslag

I høsthalvåret 2019 begynte en håndfull medlemmer å møtes med rokk og tein under arma, ca en gang i måneden i Husflidslagets lokaler på Granavollen. 
De som møttes hadde det så trivelig at det ikke var tvil om at denne Rokkeringen kom til å fortsette også i 2020 og årene som kommer. 
Det er god takhøyde i ringen, og rokkerne hjelper hverandre med både ull og rokk, forteller gode historier og ler og koser seg. Det er store forskjeller på spinneerfaringen og hvor mye som spinnes mellom møtene, men både spinnere av effektgarn og det tynneste, jevne garnet føler seg like hjemme.
Det er plass til flere, så hvis du vil spinne er du hjertelig velkommen!
Rokkeringen møtes siste mandagen i måneden, og holder på fra 18.00 - 21.00, datoer er satt opp under arrangementer på lagets fb-side.
Velkommen!

Kalender

Nyheter

Hadeland Husflidslag ønsker å hjelpe sine medlemmer med å reklamere for ting som skulle ha vært solgt på julemarked i år.

Under finner dere listen over personer og hva de selger, så er det bare å ta kontakt med hver enkelt på listen hvis noe skulle være av interesse.
På vår FB side finner du bilder fra hver enkelt deltager.

 

Kurs og aktiviteter avlyses inntil nye beskjeder blir gitt fra myndighetene.

I samarbeid med biblioteket i Gran arrangerer Hadeland Husflidslag Strikk og lytt på biblioteket 13. mai, 18.00 - 20.00

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.