Aktivitetsplan for hausten 2017

Med ynskje om å gje våre medlemmar eit godt og variert tilbod av husflidsaktivitetar, har vi laga ein plan etter innspel frå dykk. Ikkje alle ynskjer har blitt oppfylde, men lista er ikkje kasta, og nye kurs kjem på vårplanen for 2018.

Fyrste temakveld og handarbeidskafé  blir tysdag 05. september. Det blir vidare aktivitet kvar tysdag frå kl. 18.00-21.00. Tema for kveldane vil bli annonsert på heimesida til laget, på kommunen si nettside og i GD.

Vev-ringen vil fortsette på tysdagar som tidlegare, og plegg-ringen onsdagar.

Det blir starta kurs i saum og montering av damaskkjol og rondastakk, trykk ty og kniv. Om det er interesse vil vi også helde kurs i vev av filleryer/løparar, event. oppsett av vev. 

Ung husflid startar måndag 11. september, og vil ha aktivitetar kvar 14. dag.

Nytt av året er arrangementet "Lomsfest" som går av stabelen 19.-20. oktober. Vi markere Husflidsdagen denne helga med lokale aktivitetar under temaet "Ull i alt".

Når det nærmar seg jul, vil det bli julemarknad og juleverkstad for små og store.

Velkomne til ein ny, nyttig, triveleg og lærerik haust!

Kalender

26 mars 2019 18:00

2 april 2019 18:00, Lom husflidslag, Brubakken 8, 2686 Lom

9 april 2019 18:00, Lom husflidslag, Brubakken 8. 2686 Lom

Nyheter

Aktivitetsdag i Presthagen onsdag 4. juli

Tysdag 15. mai kl. 18.30 inviterer vi til medlemskveld hjå Sigrid Blekastad frå Gausdal, ei av få her i landet som har mastergrad i glasmaleri-kunsten. Ho har nyleg etablert seg på Klones i Vågå, og vi vil sjå litt kva ho driv med, lære om teknikkane ho nyttar og ikkje minst høyre om dette handverket som står i faresona for å forsvinne.

Jula 2018 ynskjer Lom husflidslag å arrangere ein innandørs julemarknad frå 1.- 9. desember, men for å helde ein marknad treng ein varierte produkt å selje. Om du har lyst til å delta med dine ting, har du tid framover for å førebu deg! Det er ope for alle!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.