Laget vårt har eigne lokaler, der vi møtast kvar onsdagskveld fra kl. 18 heile skuleåret. Lokalet vårt er i den gamle prestegarden, på Bioforsk Løken i Volbu. Du er velkommen enten du er medlem eller ikkje!

På onsdagskveldane legg vi opp til forskjellige aktivitetar, men det er ingen tvang å vere med på desse - det er full anledning til å drive med det du vil og ikkje minst vera sosial. Vi har veksla med ulike teknikker som spinning, quilting, makramé, firfletting og tågbinding på medlemskveldane. Det har og vore strikka, hekla og brodert. Vi har fleire vevstolar ståande oppe, med veving i forskjellige teknikkar. 

Sjølv om mykje av aktivitetane har "tekstil-preg" er det gode muligheter for trearbeid og liknande og - elles er det sjølvsagt fritt fram for å drive med akkurat det du har lyst til. Mangfald er ein av de tingene vi gjerne vil at skal kjenneteikne laget.

Vi har og kome i gang med aktivitetar for barn og unge. Medlemmer av laget har vore på ungdomsklubben. Til jul og påske har vi barneaktiviteter i samarbeid med Biblioteket, og vi har også hyggekvelder på Kvileheimen.

Vi har plass til både kvinner og menn, og vi har det veldig hyggeleg. Hos oss kan du både lære noko og lære bort noko. I tillegg til onsdagskveldane held vi fleire kurs kvart år. 

Velkommen!

Nyheter

Her er aktivitetsliste for høsten 2020.

Vi møtes på Løken, Heggenes, hver onsdag kl 18-21.

I forhold til covid-19 viruset, så skal alle sprite seg før de går inn, og vi holder god avstand.

Om noen føler seg syke, ber vi om at de holder seg hjemme til de er friske.

Velkommen!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.