Laget vårt har eigne lokaler, der vi møtast kvar onsdagskveld fra kl. 18 heile skuleåret. Lokalet vårt er i den gamle prestegarden, på Bioforsk Løken i Volbu. Du er velkommen enten du er medlem eller ikkje!

På onsdagskveldane legg vi opp til forskjellige aktivitetar, men det er full anledning til å drive med det du vil og ikkje minst vera sosial. Vi har veksla med ulike teknikker som spinning, quilting, makramé, firfletting og tågbinding. Det har og vore strikka, hekla og brodert. Vi har fleire vevstolar ståande klare, med veving i forskjellige teknikkar. 

Sjølv om mykje av aktivitetane har "tekstil-preg" er det også muligheter for trearbeid og liknande. Mangfald er ein av de tingene vi gjerne vil at skal kjenneteikne laget.

Vi har og kome i gang med aktivitetar for barn og unge. Medlemmer av laget har vore på ungdomsklubben. Til jul og påske har vi barneaktiviteter i samarbeid med Biblioteket, og vi har også hyggekvelder på Kvileheimen.

Vi har plass til både kvinner og menn, og vi har det veldig hyggeleg. Hos oss kan du både lære noko og lære bort noko. I tillegg til onsdagskveldane held vi fleire kurs kvart år. 

Velkommen!

Nyheter

I forhold til covid-19 viruset, så skal alle sprite seg før de går inn, og vi holder god avstand.

Om noen føler seg syke, ber vi om at de holder seg hjemme til de er friske.

Velkommen!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.