Det illegale broderiet i kongens jakke.

26 feb 2020 18:30, Lambertseter gård, salongen. Ta med kopp

Det illegale broderiet på Kong Haakons jakke". Har du hør om et illegalt broderi, laget på Grini, som Kong Haakon bar på innsiden av sin skijakke i Holmekollen etter krigen? Hvem laget broderiet, og hvordan havnet det på Kongens jakke? Dette og mye mer vil Karin Berg fortelle om.

Laget ble stiftet 5. oktober 1977 og er det nest eldste i Oslo. Vårt formål er å videreføre gamle og nye husflidsteknikker.Vi er nå på facebook og Instagram! På facebook heter vi Bekkelaget og Nordstrand husflidslag, og på Instagram bnhusflidslag. Vi vil gjerne ha flere følgere. Vi kommer til å legge ut bilder av tidligere aktiviteter og minne om møter, + inspirasjon.

Medlemsmøter holdes til vanlig på Lambertseter Gård, Lambertseterveien 37. Møtene starter kl. 18:30, om ikke annet er nevnt. Inngangspenger for medlemmer er kr. 30,- og for andre kr 50,-

Medlemsbladet Grindveven kommer ut med 2 nummer pr år. Hver vår og høst har vi marked på Lambertseter Gård, hvor våre medlemmer viser frem og selger sine egenproduserte ting. Vi ønsker gamle og nye medlemmer, samt alle andre velkommen til alle våre aktiviteter!

Lagets leder er Anne Haakonsrud. Hun kan kontaktes via ahaakon@online.no eller tlf 4169 8572.

Kalender

26 feb 2020 18:30, Lambertsete gård, salongen

21 mars 2020 10:00

Nyheter

Fra Grindveven februar 2018

4 september 2019 hadde vi møte med Fatima Maria Lavoll. Hun sylter og sanker. Vi presenterer noen av hennes sanketips .

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.