MELD DEG PÅ TUR TIL KJERRINGTORGET 24 AUGUST.

Innen 10 august.

Bussen går kl 9 (Finn Carlsens reiser) fra Oslo Bussterminal Turen koster 400 kr. som betales til Rigmor. 

Siste helga i august hvert år fylles Nesbyen sentrum av 175 salgsboder med 250 kjerringer som selger egenproduserte varer på KJERRINGTORGET.Her kan du kjøpe saft, ost, vafler, sveler, honning, rømmegrøt, lefser, rømmebrød, fløtekarameller med mer.Kjerringer selger rosemalte ting, strikkeplagg, vevde produkter, glass, såpe, tovede produkter, quiltede saker, broderier, hatter, luer, dukkeklær med mer. Påmelding til ahaakon@online.no eller 41698572.

Laget ble stiftet 5. oktober 1977 og er det nest eldste i Oslo. Vårt formål er å videreføre gamle og nye husflidsteknikker.Vi er nå på facebook og Instagram! På facebook heter vi Bekkelaget og Nordstrand husflidslag, og på Instagram bnhusflidslag. Vi vil gjerne ha flere følgere. Vi kommer til å legge ut bilder av tidligere aktiviteter og minne om møter, + inspirasjon.

Medlemsmøter og kurs holdes til vanlig på Lambertseter Gård, Lambertseterveien 37, men vi har også kurs i Lille Ekeberg barnehage, Barnehjemsveien 2, 1181 Oslo. Møtene starter kl. 18:30, om ikke annet er nevnt. Inngangspenger for medlemmer er kr. 30,- og for andre kr 50,-

Medlemsbladet Grindveven kommer ut med 2 nummer pr år. Hver vår og høst har vi marked på Lambertseter Gård, hvor våre medlemmer viser frem og selger sine egenproduserte ting. Vi ønsker gamle og nye medlemmer, samt alle andre velkommen til alle våre aktiviteter!

Lagets leder er Anne Haakonsrud. Hun kan kontaktes via ahaakon@online.no eller tlf 4169 8572.

Kalender

24 aug 2019 09:00, oppmøte Oslo bussterminal

4 sep 2019 18:30, Lambertseter gård

Nyheter

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.