Vestre Aker Husflidslag ble stiftet i 1980.

Vi søker å videreføre husflidstradisjoner med temamøter og i kursvirksomheten vår. Laget har ca. 170 medlemmer og møtene holdes i Røa Eldresenter (Vækerøvn. 207). P-hus finner du i kjelleren under Meny, innkjøring fra Sørkedalsveien.  Området er tilrettelagt for bevegelseshemmede. Heis fra garasjen.  Alle er hjertelig velkommen og ta gjerne med eget håndarbeid. Vi serverer kaffe/te og kaker, og det er loddsalg. Inngangsbilletten for medlemmer er kr 40, og for andre kr 60.  Vi har julemarked på Vinderen senteret.
 
Lingruppen vår dyrker lin på Folkemuseet, både spinnelin og dekorasjonslin. Den er åpen for nye medlemmer fra alle lokallagene i Oslo. Kontakt Hege Britt Randsborg  (herahebi@gmail.com) Onsdagsmøtene våre er åpne for alle interesserte og finner sted i  Seniorsenteret på Røa,  Vækerøveien 207, andre onsdag i måneden kl. 1900 . Inviterte foredragsholdere gir oss ny kunnskap om spennende temaer. I tillegg er det kaffe, kaker og hyggelig samvær. Kr. 50 i inngangsbillett. Området er tilrettelagt for bevegelseshemmede, med heis fra garasjen, innkjøring fra Sørkedalsveien. 

Medlemsbladet (Lille Blå) sendes ut til medlemmene i forkant av møtene, der finner du flere opplysninger om våre aktiviteter og kurs. Vestre Aker Husflidslag har ca 170 medlemmer.

Formiddagstreff arrangeres hver 2. og 4. mandag i måneden kl 11.00 i Frivillighetssentalen på Vinderen (Ris Skolevei 10). Ta med håndarbeide og matpakke. Kontaktpersoner er Bente Pedersen 22 50 12 06

Lingruppen vår dyrker lin på Folkemuseet, både spinnelin og dekorasjonslin. Spinnelinen blir bearbeidet til den ligger i veven, og dekorasjonslinen blir brukt til kransebinding. Lingruppen er åpen for nye medlemmer. Kontaktperson Hege Brit Randsborg, herahebri@gmail.com  tlf. 22 18 06 12 (priv). 

Kalender

Nyheter

God Sommer

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.