Vestre Aker Husflidslag ble stiftet i 1980.

Vi søker å videreføre husflidstradisjoner med temamøter og i kursvirksomheten vår. Laget har ca. 170 medlemmer og møtene holdes i Røa Eldresenter (Vækerøvn. 207). P-hus finner du i kjelleren under Meny, innkjøring fra Sørkedalsveien.  Området er tilrettelagt for bevegelseshemmede. Heis fra garasjen.  Alle er hjertelig velkommen og ta gjerne med eget håndarbeid. Vi serverer kaffe/te og kaker, og det er loddsalg. Inngangsbilletten for medlemmer er kr 40, og for andre kr 60. 

Vi har julemarked på Vinderen senteret.

Medlemsbladet (Lille Blå) sendes ut til medlemmene i forkant av møtene, der finner du flere opplysninger om våre aktiviteter og kurs.

 Håndarbeidsring- formiddagsmøter hver 2. og 4. mandag i måneden kl. 11.00 i Frivillighetssentralen på Vinderen (Ris Skolevei 10). Ta med håndarbeider og matpakke. Kontaktpersoner er Bente Pedersen 22 50 1206

Lin-gruppen vår dyrker lin på Folkemuseet, både spinnelin og dekorasjonslin. Spinnelinen blir bearbeidet til den ligger i veven, og dekorasjonslinen blir brukt til kransebinding. Lin-gruppen er åpen for nye medlemmer. Det holdes sesong-avhengige møter. Kontaktperson Hege Brit Randsborg, herahebri@gmail.com  tlf. 22 18 06 12 (privat). 

Kalender

13 mars 2020

17 april 2020

Nyheter

julehilsen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.