Rogaland Husflidslag er fylkesleddet for Husflidslaga i Rogaland. Vi har ca 1700 medlemmer i 19 lokallag. Vår oppgave er å være et kontakt- og samlingspunkt for lokallaga i fylket. Vi arrangerer felles aktiviteter og opplæring. Men selve husflidsaktivitetene foregår ute i de lokale husflidslagene.

Er du interessert i husflid og har lyst å få igang husflidslag på ditt sted, ta kontakt.

Vi holder til i 3.etasje i Husfliden sitt hus i Kirkegt 7 i Stavanger, sammen med husflidskonsulent Berit Fuglseth Rasmussen.

Kontakt oss på epost: rogaland.husflidslag@gmail.com

Kurs- og arrangementskatalogen kan du laste ned her

Kalender

5 sep 2020 10:00, Husflidshuset i Tysvær, Grindevegen 2, Aksdal

5 sep 2020 13:00, Husflidshuset i Tysvær, Grindevegen 2, Aksdal

TID FOR Å TENKE NYTT!

Alle de kjekke husflidsaktiviteten som stod på kalenderen i vår, har fått en brå slutt. Avlysingene var helt nødvendige i den tiden vi har gått inn i nå, med Korona som en verdensomspennende trussel. Men når vi nå har hatt noen uker å tenke oss om på, er tiden kommet for å ta fram våre indre krefter og kreativitet, og tenke nytt!

Nyhetsbrev april 2020

Dette er en oversikt over mange av de kjekke aktiviteten som kommer nå utover våren.  Vi oppfordrer flest mulig til å delta på arrangementer både i eget lag og i nabolag og fylkeslag. Sammen kommer vi mye lenger enn om vi sitter på hver vår tue.

Kjekt som skjer våren 2020

Vårsesongen er i full gang i Husflidslagene, og vi sender ut et Nyhetsbrev med informasjon om noen av de kjekke aktivitetene som står for døren. Bruk linkene og finn mer info om hvert arrangement.

Lokale kurs

27. juni 2020 - 30. nov 2020

1900 huset,Bryne

Hva skjer i lokallagene

3 juni 2020 19:00, Ebnes Hageplanter,Helganesvegen 8, Avaldsnes

10 juni 2020 17:00

Nyheter fra lokallagene

3 dager, 4 netter - avreise om kvelden 4. juni, hjemkomst tidlig morgen 8. juni - mer informasjon kommer

Tur

Gledelig nyhet - huset åpner for enkeltaktiviteter fra 1. juni 2020

23. mars 2020Informasjon til medlemmene i Svithun Husflidslag.Det har i disse koronatider ikke vært avholdt noen felles samlinger på huset.  Jeg har vært i kontakt med Smittevernkontoret og Rogaland Husflidslag angående bruken av huset. Vi vet lite om hvordan situasjonen utvikler seg og hvilke pålegg og retningslinjer som kommer fremover. Vi må forholde oss til dette i solidaritet til hele samfunnet vårt.Styret i Svithun Husflidslag har derfor bestemt at vi stenger huset inntil videre. Vi følger med på utviklingen og vil informere om det.med vennlig hilsenStyret i Svithun Husflidslag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.