Rogaland Husflidslag er fylkesleddet for Husflidslaga i Rogaland. Vi har ca 1700 medlemmer i 19 lokallag. Vår oppgave er å være et kontakt- og samlingspunkt for lokallaga i fylket. Vi arrangerer felles aktiviteter og opplæring. Men selve husflidsaktivitetene foregår ute i de lokale husflidslagene.

Er du interessert i husflid og har lyst å få igang husflidslag på ditt sted, ta kontakt.

Vi holder til i 3.etasje i Husfliden sitt hus i Kirkegt 7 i Stavanger, sammen med husflidskonsulent Berit Fuglseth Rasmussen.

Kontakt oss på epost: rogaland.husflidslag@gmail.com

Kurs- og arrangementskatalogen kan du laste ned her

Kalender

Etter eit merkeleg vårhalvår, satsar me på at hausten vil bli meir som normalt. For å koma godt i gang, inviterer me til medarbeidarsamling og årsmøte for Rogaland Husflidslag, laurdag 5. sept. på Husflidshuset i Tysvær. De kan delta på heile samlinga, eller deler av den. 

TID FOR Å TENKE NYTT!

Alle de kjekke husflidsaktiviteten som stod på kalenderen i vår, har fått en brå slutt. Avlysingene var helt nødvendige i den tiden vi har gått inn i nå, med Korona som en verdensomspennende trussel. Men når vi nå har hatt noen uker å tenke oss om på, er tiden kommet for å ta fram våre indre krefter og kreativitet, og tenke nytt!

Nyhetsbrev april 2020

Dette er en oversikt over mange av de kjekke aktiviteten som kommer nå utover våren.  Vi oppfordrer flest mulig til å delta på arrangementer både i eget lag og i nabolag og fylkeslag. Sammen kommer vi mye lenger enn om vi sitter på hver vår tue.

Kjekt som skjer våren 2020

Lokale kurs

4. nov 2020 - 18. nov 2020

Barkemølla, Storgata 1, Sandnes

4. nov 2020 - 18. nov 2020

1900-huset,Bryne

27. nov 2020 - 28. nov 2020

Barkemølla, Storgata 1, Sandnes

7. des 2020 - 7. des 2020

Ålgård blomster - Ole Nielsensvei 9, 4330 Ålgård

Hva skjer i lokallagene

31 okt 2020 10:00, På huset

4 nov 2020 11:00, Naustet til Unni

10 nov 2020 17:00, Bø Ungdomskole, Avaldsnes

Nyheter fra lokallagene

Det ble en stille vår, og nå ser det ut for at høsten ikke blir så veldig annerledes. Noe aktivitet vil vi prøve på. Bunadskurs er påbegynt med de som var i gang i vår og noen andre. I oktober vil vi prøve på to samlinger. Onsdag den 14. oktober, andre onsdag i måneden rigger vi storsalen på Kvalatun med stor avstand og innbyr til husflidstreff. Vi har ikke bevertning som vanlig, men oppfordrer folk til å ta med det de selv vil drikke og spise. Over håndarbeidet kan vi drøse litt kanskje dukker det opp ideer til videre virksomhet utover høsten og vinteren. Alt avhenger av smittesituasjonen lokalt!

Laget har hatt stor suksess med stikkekafé på biblioteket. Det prøver vi igjen onsdag den 21. oktober kl 19-21. Her er det begrensing på antall, så om du vil være med kan du skaffe gratis billett på https://haugesundbibliotek.ticketco.events/no/nb/e/strikk_og_droes Kom, og ta gjerne med en venn! Kanskje en som vil lære strikking fra grunnen, eller en ny teknikk.

 Husflidskafeen har åpent hver lørdag kl.11.00-14.00

Det annonserte håndarbeidskurset som skulle vært i skolens høstferie må dessverre utgå.

Alle påmeldte deltakere har blitt informert.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.