Arkiv

ALL VERDAS v/Wenche H og Tor Inge Havrevoll, har vore med på heile prosessen frå å henta neslen i jungelen i Nepal og fram til ferdig produkt. Me held biletføredrag om nesleproduksjonen og har med varer frå butikken for sal.

Vårsesongen er i full gang i Husflidslagene, og vi sender ut et Nyhetsbrev med informasjon om noen av de kjekke aktivitetene som står for døren. Bruk linkene og finn mer info om hvert arrangement.

Vi arrangerer busstur til Danmark for å se på statuene med de norske folkedraktene i Nordmandsdal i HM Dronning Magrethe d. II`s  sommerresidens, Fredensborg Slotshave i Nord Sjælland Vi skal også få se de opprinnelige figurene fra 1700´tallet er oppbevart samlet i Kongernes Lapidarium, tett på Christiansborgslot i sentrum av København. Mathies Ekelund Erlandsen er guide.

 «Veilederkurs og inspirasjonssamling for Ung husflid, med Holdbart som hovedtema», er en samling for alle som driver med Ung husflidsarbeid i eget lokallag.

Vi starter kvelden, mandag 3. feb. kl 17.00 i Frida Hansens hus med foredrag av Else Moe Schmidt om hennes vevde bilder i utstillingen «Vevde narrativer». 

Årsmøtet er ope for alle medlemmer men berre dei valde delegatane har stemmerett. Lokallaga kan sende inn saker til årsmøtet. Slike saker må være sekretæren i hende seinast 15 februar 2020

I denne vesle faldaren finn du oversikt over alle dei lokale Husflidslaga i Rogaland med kontaktinfo. Du finn også ein enkel oversikt over aktiviteten i kvart lag. For å få meir detaljer, må du gå inn på heimesida til kvart lag. Mange av laga har også Facebooksider som blir oppdaterte heile tida. I Husflidslaga har vi aktivitetar for folk i alle aldrar. Viss du ikkje finn det du er ute etter i ditt næraste lokallag, så sjekk dei andre laga i nærleiken.

I denne vesle faldaren finn du oversikt over alle dei lokale Husflidslaga i Rogaland med kontaktinfo. Du finn også ein enkel oversikt over aktiviteten i kvart lag. For å få meir detaljer, må du gå inn på heimesida til kvart lag. Mange av laga har også Facebooksider som blir oppdaterte heile tida. I Husflidslaga har vi aktivitetar for folk i alle aldrar. Viss du ikkje finn det du er ute etter i ditt næraste lokallag, så sjekk dei andre laga i nærleiken.

Skriv ut 2-sidig med vend på kortsida, så får du eit fint hefte i A5-format. 

Presentasjon på Samling for tillitsvalgte, nov. 2019

På samling for tillitsvalgte i nov. 2019 hadde Kurt Bomann frå Norges Husflidslag mange gode presentasjonar til temaet:

- Bruk av internettet, til nytte og hygge!

Internett - hva er det?

Publisering på internett

GDPR og Husflidslaga

Data for fremtiden - for en bedre fremtid

Presentasjon på Samling for tillitsvalgte, nov. 2019

GDPR_i_NH.pdf 355,06 kB

Kalender

5 sep 2020 10:00, Husflidshuset i Tysvær, Grindevegen 2, Aksdal

5 sep 2020 13:00, Husflidshuset i Tysvær, Grindevegen 2, Aksdal

Etter eit merkeleg vårhalvår, satsar me på at hausten vil bli meir som normalt. For å koma godt i gang, inviterer me til medarbeidarsamling og årsmøte for Rogaland Husflidslag, laurdag 5. sept. på Husflidshuset i Tysvær. De kan delta på heile samlinga, eller deler av den. 

TID FOR Å TENKE NYTT!

Alle de kjekke husflidsaktiviteten som stod på kalenderen i vår, har fått en brå slutt. Avlysingene var helt nødvendige i den tiden vi har gått inn i nå, med Korona som en verdensomspennende trussel. Men når vi nå har hatt noen uker å tenke oss om på, er tiden kommet for å ta fram våre indre krefter og kreativitet, og tenke nytt!

Nyhetsbrev april 2020

Dette er en oversikt over mange av de kjekke aktiviteten som kommer nå utover våren.  Vi oppfordrer flest mulig til å delta på arrangementer både i eget lag og i nabolag og fylkeslag. Sammen kommer vi mye lenger enn om vi sitter på hver vår tue.

Kjekt som skjer våren 2020

Lokale kurs

24. aug 2020 - 21. des 2020

Nord-Karmøy

31. aug 2020 - 21. des 2020

Bø Ungdomsskule

1. okt 2020 - 29. okt 2020

Gamle Austvollvei 43, 4312 Sandnes

5. okt 2020 - 7. okt 2020

Barkemølla, Storgata 1, Sandnes

6. okt 2020 - 8. okt 2020

1900-huset,Bryne

Hva skjer i lokallagene

17 okt 2020 10:00

18 okt 2020 10:00

Nyheter fra lokallagene

Nå er huset åpnet for noe aktivitet.

Det har vært litt besøk men det er jo sommertid.

Neste styremøte blir 17. august. Med utgangspunkt i de restereksjoner som da foreligger vil høstens aktiviteter bli bestemt.

Styret holder fortsatt på at jubileumsfest for våre medlemmer blir avholdt 24. oktober. Sted er ikke ennå avklart.

Vi ønsker alle våre medlemmer en fortsatt god sommer.

Hilsen

Styret i Svithun Husflidslag

Informasjon om kurs og arrangementer for høsten er sendt ut på e-post til alle medlemmer og annonseres på nettsidene og facebook.

Det blir håndarbeidskurs i skolens høstferie for barn i alder 9-13 år, 3 dager. Vil du lære å sy på symaskin, sy hjerte av filt med perler som pynt, lage vennskapsbånd/trelleborg, filte/tove eller prøve å veve litt - er dette kuset å melde seg på. Velkommen :)

Datoene er satt til: Mandag 05/10, tirsdag 06/10 og onsdag 07/10 kl 0930 - 1400

Pris: 800 kr for medlemmer /1000 kr for ikke medlemmer for alle tre dagene, enkel lunsj og materiell er inkludert i prisen.

 Sommerkafeen har åpent fra 20.juni til 23.august.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.