Velkommen til Sandnes Husflidslags hjemmeside. Sandnes Husflidslag ble stiftet 10 september 1979. Vi holder til i Barkemølla, Storgata 1, i Sandnes. Laget er tilsluttet både Rogaland Husflidslag og Norges Husflidslag.

Medlemskontingenten inkluderer 5 nummer av bladet Norsk Husflid. Du får også 10 % rabatt på Husflidslagets kurs og 10 % rabatt ved kjøp av varer (unntatt bunad) på Husflidens utsalg. Vi har egen rabatt-avtale med Sandnes Garn.

Vi har temakvelder på Barkemølla første mandag i måneden kl. 19:00. Da tar vi opp forskjellige emner og blir kjent med både nye og gamle husflidsteknikker, og disse kveldene er åpne for alle.
De mest aktive medlemmene møter på Barkemølla hver mandag kl. 18:00. Da tar de med seg sitt håndarbeide og det er alltid noen som kan hjelpe hvis en lurer på noe. Her får de som ønsker det gode råd og kaffe.
Laget har vev-gruppe der alle hjelper hverandre. Oppsetting av vev er dugnad, og så vever vi til oss selv.
Noen filter, andre syr lappeteknikk. Om du ikke holder på med noe av dette, tar du med deg andre håndarbeider og kommer. Vi har kaffepauser, prater og koser oss.

Vi holder mange forskjellige kurs på Barkemølla. Se eget program.
Alle er hjertelig velkomne på møtene.

Åpne temakvelder våren 2020, klokken 19.00 på Barkemølla:  

3. februar:Årsmøte 

2. mars: Nålebinding 

30. mars: Blomsterdekorasjoner 

4. mai: Billedvev 

8. juni:Sommertur (for medlemmer)  

Kalender

Nyheter

Informasjon om kurs og arrangementer for høsten er sendt ut på e-post til alle medlemmer og annonseres på nettsidene og facebook.

Det blir håndarbeidskurs i skolens vinteferie for barn i alder 9-13 år, 3 dager. Vil du lære å sy på symaskin, lære å strikke, filte/tove eller prøve å veve litt - er dette kuset å melde seg på. Velkommen :)

Datoene er satt til: Mandag 24/2, tirsdag 25/2 og onsdag 26/2 kl 0930 - 1400

Pris: 800 kr for medlemmer /1000 kr for ikke medlemmer for alle tre dagene, enkel lunsj og materiell er inkludert i prisen.

Bilder fra Ull med barn

Bilde fra Julemøtet.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.