Suldal Husflidslag vart skipa i 1992 og har 89 medlemmer. Hovudaktiviteten vår er Ung Husflid. I tillegg held me kurs i ulike husflidsaktivitetar. Følg oss på Facebook, så er du alltid oppdatert. 

Suldal husflidslag flytta i november 2015 inn på Arbeidsskulen. Det er fem lag som har tilhald der; Malargruppa, Suldal Husflidslag, vevegruppa, speidarane og venneforeningen for Brødrene av Sand.

UNG HUSFLID

Husflidsaktivitetane er delt inn i to grupper, ei grupper er fra 3- 7 klasse og den andre er fra 8 klasse til 26 år. Fleire grupper med trearbeid og spikking, garn og tekstil. Aktiviteten foregår i trivelege lokaler i 1. etasje på Arbeidsskulen på Eide. Følg med på Facebook eller heimesida vår for nærare informasjon.

 Andre aktiviteter:

Suldal Husflidslag kjem til å legge vekt på å holde kurs vår og haust og med skal jobbe mot å få til et arrangement knytta opp mot Husflidsdagen 9 Mai og et anna arrangement til hausten, dette vil me legge ut på plakater og facebook.

Me er nå registrerte i Brønnøysund, og du kan spandera grasrotandelen din på oss. Tenk på det neste gong du tippar.

 

Kalender

2 des 2021 18:00, Kulturhuset

6 des 2021 18:00, Arbeidsskulen på Eide

9 des 2021 17:30, Arbeidsskulen på Eide

Aktuelt

Etter ein litt roleg vår, set me full fart i Husflidsarbeidet i haust.

Me har to aldersgrupper med Ung Husflid. Så startar me  opp att med Spøtakveldar på Kulturhuset. Innimellom desse faste aktivitetane går bunadskurset sin gang annakvar tysdag. Og me har også fleire andre kurs på planen.

Du finn detaljert oversikt over aktivitetane i Kalenderen.

Det blir kurs i plantefarging med vaid den 16 Mars 2020, me kjem også til å overfarge noko garn. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.