Tysvær Husflidslag ble stiftet i 1988. Vi har ca. 120 medlemmer og holder til i eget hus i Grinde. Besøksadressen vår er Grindevegen 2, 5570 Aksdal (det hvite huset i svingen). 

Laget har medlemstreff hver måned med mange forskjellige temaer. Bunadkursene våre har dyktige lærere, og er ettertraktet. Vi holder også helgekurs i forskjellige teknikker (skinnfell, plantefarging, toving m.v.). Det er studieringer i veving, strikking, spinning og treskjæring. Ringene har ingen faste lærere, vi hjelper og veileder hverandre - noen er ferske i faget, andre har mye erfaring å dele. Vårsemesteret avsluttes med fellestur hvor husflid, god mat og sosialt lag er hovedingredienser.

Laget har en stor barne- og ungdomsgrupper på onsdagene. Gruppene velger ut sine aktiviteter, og har kafè med vaffelsteking som fast og populær post på programmet. Barne/ungdomsgruppa har flere flinke hjelpere, men trenger stadig påfyll av nye !

Følg oss på Facebook - eller ta kontakt med studieleder (se styret) for mer informasjon om studieringer og kurs !

Kalender

Nyheter

Etter en merkelig vår, satser vi på at vi får gjennomført høsten på vanlig måte. Vi har satt opp mange kjekke kurs, læringsverksteder og husflidsmøter. Du finner programmet for høsten 2020 her.

VELKOMMEN til høstsesongen 2019. Tysvær Husflidslag har et variert program, med noe for enhver - enten du er nybegynner el. har erfaring med håndverk og husflid ! 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.