Tysvær Husflidslag ble stiftet i 1988. Vi har ca. 120 medlemmer og holder til i eget hus i Grinde. Besøksadressen vår er Grindevegen 2, 5570 Aksdal (det hvite huset i svingen). 

Laget har medlemstreff hver måned med mange forskjellige temaer. Bunadkursene våre har dyktige lærere, og er ettertraktet. Vi holder også helgekurs i forskjellige teknikker (skinnfell, plantefarging, toving m.v.). Det er studieringer i veving, strikking, spinning og treskjæring. Ringene har ingen faste lærere, vi hjelper og veileder hverandre - noen er ferske i faget, andre har mye erfaring å dele. Vårsemesteret avsluttes med fellestur hvor husflid, god mat og sosialt lag er hovedingredienser.

Laget har en stor barne- og ungdomsgrupper på onsdagene. Gruppene velger ut sine aktiviteter, og har kafè med vaffelsteking som fast og populær post på programmet. Barne/ungdomsgruppa har flere flinke hjelpere, men trenger stadig påfyll av nye !

Følg oss på Facebook - eller ta kontakt med studieleder (se styret) for mer informasjon om studieringer og kurs !

Kalender

9 des 2019

Nyheter

VELKOMMEN til høstsesongen 2019. Tysvær Husflidslag har et variert program, med noe for enhver - enten du er nybegynner el. har erfaring med håndverk og husflid ! 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.