Buvik husflidslag ble stiftet 20.mars 1990.

Laget har 28 medlemmer og dekker hele Skaun kommune.

I år feirer Buvik husflidslag 30-årsjubileum med tur til Frosta/Tautra og loddsalg. Laget deler også ut flyers til mange av Skaun kommunes innbyggere med  info om hva vi driver med.

Buvik Husflidslag ønsker både medlemmer og ikke medlemmer velkommen til aktiviteter for våren 2020. Medlemsmøtene våre holdes siste mandag kl.19.00 hver måned vekselsvis på Årvak i Børsa eller hos Oddny på vevstua hennes i Saltneslykkja i Buvika. På medlemsmøtene våre tar vi opp ulike tema og teknikker innenfor husflid. I januar deltar Buvik husflidslag på Vinterkulturuka i Skaun kommune. Det første husflidsmøtet vårt blir et samarbeid med Buvik/Viggja musikkorps og Børsa barnehage med en familiekveld i Fossvang i Eggkleiva.

Laget organiserer strikkekafeer på  Lykkja Kro i Buvika.

Våren 2020 planlegges 2 kurs: Rosemaling med oppstart 27.januar og kurs i hardangersøm med oppstart i begynnelsen av mars.  Påmelding for begge kurs: 41 01 39 35.

Medlemmer og ikke medlemmer kan komme på vevstua og veve. Kontakt Oddny Eide for mer info, tlf 975 80 744

PROGRAM FOR VÅREN 2020

Programmet inneholder medlemsmøter, turer, kurs og strikkekafeer.

E-post Buvik husflidslag: buvik.husflidslag@gmail.com 

Nyheter

I Fossvang blir det musikk, mannekengoppvisning, utstilling av barneprodukter og husflidsprodukter, tombola og salg av saft, kaffe og mat.

Kalender

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.