Melhus Husflidslag ble stiftet 21. mars 1983 og har siden hatt et stabilt medlemstall på rundt 30. Det er ønskelig med flere og alle husflidsinteresserte er velkommen som medlemmer. Særlig er det viktig for oss å få med flere yngre da dette vil danne grunnlaget for lagets framtidige drift, videre er mannfolka i mindretall i dag.

Formålet med lagets virksomhet er å fremme god norsk husflid kulturelt, sosialt og økonomisk. Gjennom utstillinger, demonstrasjoner, kurs med mer, ønsker laget å vekke interesse for husflidssaken. Det er medlemsmøter en gang i måneden. Der tar vi opp lagssaker og tema innen ulike husflidsteknikker med kåserier og demonstrasjoner. Enkelte møter blir lagt til verksteder der folk har skapt seg levebrød som håndverkere.

Melkus Husflidslag driver vevstue og snekkerverksted. Her arrangerer laget kurs og studieringer. Dette er også viktige sosiale møtesteder for skaperglede.

Kom og bli med i et miljø der du kan skape noe med hendene, få nye bekjentskaper med folk som ønsker å bruke fritida til noe aktivt og selvutviklende.  Medlemsmøtene holdes på Kroa eller Buen i Melhus sentrum.

Vi ønsker alle nye medlemmer hjertelig velkommen.

Nyheter

Rødlisteprosjekt

Kalender

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.