Midtbyen Husflidslag ble stiftet 16.9.2002.

Laget er opptatt av tradisjonell husflid, men ønsker også å fokusere på to andre spørsmål:

  • Hva er byens husflid, og hvilke husflidsteknikker har vært knyttet til bybefolkningen?
  • Hvilke husflidstradisjoner finnes i dagens samfunn og i det flerkulturelle fellesskapet det representerer?

Laget møtes vanligvis første mandag i måneden kl 19.00, i møterom 4-5 i 2.etasje i Hornemannsgården, Kongensgt. 7.(Inngangen nærmest Vår Frue) Hvis møtet er lagt til et annet sted vil dette stå i kalenderen vår.

Møtene er åpne for alle - vi ønsker nye medlemmer velkommen!

UNDERGRUPPER

Broderigruppen StingMøtetid og sted oppgis av Inga Næss [950 44 459]

Broderigruppen Attersting: Møter på formiddagen siste onsdag i måneden i kafeen på Sverresborg Folkemuseum. Er du interessert i å bli med - kontakt Greta Rolseth [924 12 898]

Strikkegruppe: Strikkegruppa møtes andre mandag i måneden, kl 18.30 - 21.00 i kafeen/foajeen på Comfort Hotell i Krambugata 3. Det sendes ut påmelding/invitasjon til medlemmer som har meldt seg på maillista. Dersom du er interessert i å bli med, ta kontakt med Siv Ellingsen, mobilnr. 906 77 997 for nærmere info.

Vevgruppe: Laget driver vevstue sammen med Strinda husflidslag. Vår vevstue som tidligere holdt hus på Ringve vgs, har nå flyttet til Mellomveien 5, 7042 Trondheim, og vi kaller oss La´mon Vev. Vi deler hus med Voldsminde Barnehage og Trondheim Atletklubb. For de som er riktig godt kjent på La´mon så har vi overtatt lokalene til Logopedisk Senter som i sin tid holdt til der, og enda lenger tilbake var det skolekjøkken i disse lokalene. Du finner oss rett bak Lademoen kirke eller ved å ta av fra Innherredsveien og ned Anders Buens gate/Lademoen Kirkeallé rett ved lyskrysset for 7-Eleven [kart].

Vi er til stede hver torsdag fra kl. 18.00 – 21.00. Kontaktperson Gina Tiller Amundsen, 988 22 674.

Nyheter

Midtbyen har valgt å jobbe med filering i prosjektet om rødlisteteknikker

Kalender

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.