Arkiv

Ivar Dybvik viser frem hvordan man lager Krympebokser.

Se vedlegget  av underskrevet protokoll.

Nye nålebindingsentusiaster skaper flotte gjenstander i nålebinding!

Strinda husflidslag har hatt et flott og aktivt år i 2015. Dette kan man lese ut av årsmeldingen for 2015 som her foreligger signert.

Her er søknad som du kan ta kopi av: elektronisk til din pc, eller skrive ut på papir. Se mer info i Rutinen for søknad om politiattest!

Her er Bekreftelsen på at du trenger politiattest. Ta en kopi av denne Bekreftelsen og Søker fyller ut 1. og 2. linje, deretter sendes den til kontaktperson i Strinda hfl., som signerer og sender den tilbake til søkeren, som legger den ved søknaden. 

Her er beskrevet hvordan du søker om politiattest, som du må ha når du skal hjelpe til ved barnekurs i Strinda husflidslag.

Det var julemøte, med servering, votteutstilling og laging av julelenkeringer til Norgesglassets Hele Norges Julelenke-prosjekt!

Oversikt over program og kurs hos Strinda, Heimdal, Byåsen, Byneset og Midtbyen husflidslag!

Her er vårt program for 2016.

Vi lærte brikkeveving av et snodd bånd.

Referat fra styremøte 14.10.2015

JULEMØTE MED VOTTEUTSTILLING KL. 19.00 PÅ RØDE KORS-HUSET!

Kalenderen selges for kr. 150,- på våre møter, strikkekafeer og ellers ved kontakt til laget. Selges også på butikken "Litt av hvert" på Risvollan senter, som også selger masse flott garn og håndarbeid! Kan også kjøpes ved å kontakte Ragnhild på tlf 951 41 823.

Vi lærer å veve et snodd bånd i brikkeveving!

Turen var på Route 26, mellom Hegra og Stjørdal.

Vi lærte å strikke rundt på bare to pinner.

Nyheter

Tema for møtet blir håndarbeidsglede og inspirasjon under pandemi. Har du laget noe du er særlig stolt over det siste halvåret? Eller har pandemien endret håndarbeidsvanene dine? Ta med både håndarbeid og gode historier, så vi kan dele til glede og inspirasjon.

Vi inviterer til sommeravslutning i Ringvebukta 24 juni kl 1900. Ta med kopp og noe å sitte på så tar vi med kaffe og en enkel bevertning. Vi tar forbehold om været. Regner det så avlyses arrangementet, men det hadde vært fint å se dere alle før høsten. 

Vi hadde en flott tur til Den gylne omvei!

Kalender

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.