Invitasjon til Plantefargingskveld 19. juni – forberedelse til høstens helgekurs i plantefarging av garn

Onsdag 19. juni ønsker vi velkommen til en kveld hvor vi skal lære mer om hvilke planter som egner seg for farging av garn. Vi skal ut i naturen og samle inn vekster!

Oppmøte er klokka 19.00 på Selbu Spinneri i Klæbu. Adressen dit er Amundsdalveien 91, 7540 Klæbu. Her blir det en kort orientering om hva vi skal se etter, før vi drar ut i nærområdet og sanker. Trenger du skyss, ber vi deg om å sende en SMS til Hege Landmark (telefon 988 84 358) seinest innen 16. juni (bindende!).

Det er gratis å bli med, og det er ingen påmelding. Det er ikke lotteri denne kvelden. Dette er det siste arrangementet vårt før sommerferien. Det er fullt mulig å bli med på høstens helgekurs (14.-15. september) i plantefarging av garn selv om du ikke kan bli med på sankekvelden den 19. juni!

Kursbeskrivelse og invitasjon til helgekurset i plantefarging av garn kommer før fellesferien, men dere kan allerede nå holde av helga den 14.-15. september!

Husk! Ta med gevinst til adventskalender hvis du har (se tidligere utsendt informasjon)! Hvis du ikke er ferdig ennå, kan du også levere den hjemme hos Øydis Marie Mo (telefon 901 60 696), som bor i Øvre Bergsvingen 29, rett ved Bunnpris Gourmet Tyholt. Send gjerne en SMS til henne først, for å høre om hun er hjemme. Frist for innlevering er 1. august.

NB! Det er ikke strikkekafé på Sirkus Shopping i juni. Vel møtt til nye treff fra september og utover.

Nyheter

Vi hadde en flott tur til Den gylne omvei!

Strinda husflidslag inviterer til busstur for opplevelse av Kunst og matkultur på Den Gyldne Omvei lørdag 31. august 2019. Inderøya kan by på mange opplevelser innen kunst, håndverk og kultur. Denne dagen får vi oppleve mye av dette.

Onsdag 19. juni ønsker vi velkommen til en kveld hvor vi skal lære mer om hvilke planter som egner seg for farging av garn. Vi skal ut i naturen og samle inn vekster!

Kalender

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.