Bli med på busstur til vakre Inderøya 31. august!

Strinda husflidslag inviterer til busstur for opplevelse av Kunst og matkultur på Den Gyldne Omvei lørdag 31. august 2019. Inderøya kan by på mange opplevelser innen kunst, håndverk og kultur. Denne dagen får vi oppleve mye av dette.

Foreløpig program for dagen:

(En PDF av programmet kan du laste ned her)

0830    Bussen kjører fra Trondheim sentralstasjon

1000    Første stopp er på Galleri Fenka på Levanger. Her får vi omvisning i utstillingene. Hovedkunstner når vi er der er Anne Kristine
            Torsby, en billedkunstner fra Lillehammer. Vi får servert kaffe og kringle.
1130    Vi besøker Gangstad Ysteri, får høre historien om Gangstad, får smaksprøver og kan handle i gårdsbutikken.
1230    Lunsj hos Gulburet som er kjent for god bakst og bruk av gamle kornsorter.
1400    Vi ankommer Straumen og kan besøke både Mustrøparken og Galleri Mitzel som har både utstilling av kunst og håndverk og butikk
            hvor vi kan handler.
1500    Vi får en guidet omvisning på Nils Aas kultursenter
1630    Bussen setter oss av hos Inderøy Gårdsbryggeri hvor vi får omvisning, smaksprøver og mulighet til å handle i gårdsbutikken
1800    Siste stopp er middag på Øyna. Vi får selvfølgelig servert Inderøysodd med skjenning, dessert og kaffe. Etterpå går bussen tilbake
            til Trondheim.

Blide damer på busstur med Strinda HFL sensommeren 2018.

Pris for å være med på turen er kr 500,- for medlemmer i Strinda husflidslag og kr 650,- for ikke-medlemmer. Deltakeravgiften dekker kaffe, lunsj, middag, inngangsbilletter og omvisning på flere steder. Påmelding ved innbetaling av deltakeravgift til Strindas bankkonto 0530.32.10077 senest 20. august 2019. Merk innbetalingen med ditt navn og ordet «Medlemstur». Vi må ha minst 20 deltakere for gjennomføring av turen.

Vel møtt!

Nyheter

Kjære medlemmer!

Husflidsåret 2020 ble ikke slik vi hadde sett for oss. Vi har måttet avlyse kurs, møter og medlemsturen vår. Vi vil likevel ikke gi opp å få til en hyggelig avslutning på året.

Vi inviterer derfor til juleavslutning med kurs i å lage julekrans/juledekorasjon etterfulgt av julelunsj, lørdag 21. november 2020.

Tema for møtet blir håndarbeidsglede og inspirasjon under pandemi. Har du laget noe du er særlig stolt over det siste halvåret? Eller har pandemien endret håndarbeidsvanene dine? Ta med både håndarbeid og gode historier, så vi kan dele til glede og inspirasjon.

Vi inviterer til sommeravslutning i Ringvebukta 24 juni kl 1900. Ta med kopp og noe å sitte på så tar vi med kaffe og en enkel bevertning. Vi tar forbehold om været. Regner det så avlyses arrangementet, men det hadde vært fint å se dere alle før høsten. 

Kalender

10 feb 2021 19:00, Digitalt

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.