Referat fra medlemsturen den 31. august

Vi hadde en flott tur til Den gylne omvei!

Først et stopp på galleri Fenka, hvor vi fikk historien til huset og opphavet til navnet (slang for fengsel). Flott utstilling og mange fristelser. Videre gikk turen til Gangstad, her var det prøvesmaking av ost og kjeks. Hyggelig tun med snekkerverksted og kårstue. I snekkerstua var veggene pyntet med prøvelapper fra husflidskole på 60-tallet. Helt fantastisk. 

Turen gikk videre til Gul-buret hvor det var lunsj med deres gode rugbrød med speket kjøtt og lokalt brent kaffe. Her fikk vi også høre om historien om den Gyldne omvei og gården. Videre til Straumen hvor vi var på galleri, i Musttøparken og fikk omvisning i galleri Nils Aas. En engasjert guide gjorde dette til en fantastisk opplevelse, så nå kan vi mye om Nils Aas. Veien gikk videre til Inderøya gårdsbryggeri. Her lærte vi om ølbrygging, fikk se humle som lå til tørking og smake mesk. Vi fikk noen smaksprøver og hørte historien til bryggeriet. Vi avsluttet med sodd, skjenning og karamellpudding på Øyna. Fin avslutning på en super dag.

Link til bilder fra turen.

Tusen takk til turkomiteen!

Hege Landmark

Nyheter

Tema for møtet blir håndarbeidsglede og inspirasjon under pandemi. Har du laget noe du er særlig stolt over det siste halvåret? Eller har pandemien endret håndarbeidsvanene dine? Ta med både håndarbeid og gode historier, så vi kan dele til glede og inspirasjon.

Vi inviterer til sommeravslutning i Ringvebukta 24 juni kl 1900. Ta med kopp og noe å sitte på så tar vi med kaffe og en enkel bevertning. Vi tar forbehold om været. Regner det så avlyses arrangementet, men det hadde vært fint å se dere alle før høsten. 

Vi hadde en flott tur til Den gylne omvei!

Kalender

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.