Referat fra medlemsturen den 31. august

Vi hadde en flott tur til Den gylne omvei!

Først et stopp på galleri Fenka, hvor vi fikk historien til huset og opphavet til navnet (slang for fengsel). Flott utstilling og mange fristelser. Videre gikk turen til Gangstad, her var det prøvesmaking av ost og kjeks. Hyggelig tun med snekkerverksted og kårstue. I snekkerstua var veggene pyntet med prøvelapper fra husflidskole på 60-tallet. Helt fantastisk. 

Turen gikk videre til Gul-buret hvor det var lunsj med deres gode rugbrød med speket kjøtt og lokalt brent kaffe. Her fikk vi også høre om historien om den Gyldne omvei og gården. Videre til Straumen hvor vi var på galleri, i Musttøparken og fikk omvisning i galleri Nils Aas. En engasjert guide gjorde dette til en fantastisk opplevelse, så nå kan vi mye om Nils Aas. Veien gikk videre til Inderøya gårdsbryggeri. Her lærte vi om ølbrygging, fikk se humle som lå til tørking og smake mesk. Vi fikk noen smaksprøver og hørte historien til bryggeriet. Vi avsluttet med sodd, skjenning og karamellpudding på Øyna. Fin avslutning på en super dag.

Link til bilder fra turen.

Tusen takk til turkomiteen!

Hege Landmark

Nyheter

Vi hadde en flott tur til Den gylne omvei!

Strinda husflidslag inviterer til busstur for opplevelse av Kunst og matkultur på Den Gyldne Omvei lørdag 31. august 2019. Inderøya kan by på mange opplevelser innen kunst, håndverk og kultur. Denne dagen får vi oppleve mye av dette.

Onsdag 19. juni ønsker vi velkommen til en kveld hvor vi skal lære mer om hvilke planter som egner seg for farging av garn. Vi skal ut i naturen og samle inn vekster!

Kalender

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.