Om Strinda Husflidslag

Strinda husflidslag har husflidsmøter siste onsdagen i hver måned kl 19.00, i sokkeletasjen på Røde Kors-huset i Nardoveien 4B. Velkommen!

Strinda Husflidslag ble stiftet i 1979. Vi er tilsluttet Norges Husflidslag, som er en frivillig organisasjon for alle med interesse for håndverk og tradisjon. Org.nr.: 988264059.

Vi har møter den siste onsdagen i hver måned kl. 19.00, med unntak av juni, juli og desember. Møtelokale er sokkeletasjen i Røde Kors-huset i Nardoveien 4B i Trondheim. Vi prøver å benytte oss av medlemmenes kompetanse og erfaring innenfor de forskjellig teknikkene for å dele dette med hverandre. Møtene våre bærer preg av "mini-kurs", hvor vi deler erfaring og kunnskap med hverandre. Vi trekker også inn eksterne kursholdere når det er behov for det. Vi har også en tur for medlemmene, på vår eller høst. Da oppsøker vi gjerne lokale husflidsprodusenter eller museer eller lignende.

Vi har loddsalg på hvert møte. De som vil tar med gevinst og gjerne noe selvlaget!

Følg også Strinda husflidslag på Facebook!

Krav om politiattester

Norges Husflidslag oppfordret i 2010 alle lokale husflidslag å kreve politiattest mot seksuelle overgrep mot barn, av de som skal arbeide med barn.

Strinda husflidslag har innført krav om politiattester fra januar 2012. Ordningen gjelder for alle som skal utføre oppgaver som i vesentlig grad innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming. I Strinda husflidslag blir ordningen håndtert på følgende måte: Alle ansatte og frivillige som skal utføre oppgaver for laget som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming skal fremskaffe politiattest (dvs kursledere og instruktører.)

Strinda husflidslag har beskrevet hvordan du søker om politiattest, se rutinene og forklaring til søkeprosedyren under Filarkiv i venstre menyen. Teksten er hentet fra politiets hjemmeside. Søkeren sender selv inn søknaden, sammen med et vedlegg: Bekreftelse fra Strinda Husflidslag. Denne skal signeres av kontaktperson fra laget.  Det er enklest å søke elektronisk, med Min ID, el.lign. Ved papir-søknad trengs i tillegg kopi av legitimasjon. Se mer på www.politiet.no. Ta kontakt med styret v/leder hvis du har spørsmål!

Vi ønsker nye medlemmer velkommen!

Vil du bli medlem?
• Et hyggelig og kreativt miljø
• Tidsskriftet Norsk Husfl id 5 ganger i året
• 10 % rabatt på garn på Husfl iden
• 10 % rabatt hos Panduro Hobby, ved fremvising av medlemskort

Medlemskontingent 2018:
Hovedmedlem, kr 620,-
Husstandsmedlem, kr 420,-
Barn og ungdom under 26 år, kr 160,-

For spørsmål og innmelding, ta kontakt med laget på e-post: strinda.husflidslag@gmail.com

Nyheter

Tema for møtet blir håndarbeidsglede og inspirasjon under pandemi. Har du laget noe du er særlig stolt over det siste halvåret? Eller har pandemien endret håndarbeidsvanene dine? Ta med både håndarbeid og gode historier, så vi kan dele til glede og inspirasjon.

Vi inviterer til sommeravslutning i Ringvebukta 24 juni kl 1900. Ta med kopp og noe å sitte på så tar vi med kaffe og en enkel bevertning. Vi tar forbehold om været. Regner det så avlyses arrangementet, men det hadde vært fint å se dere alle før høsten. 

Vi hadde en flott tur til Den gylne omvei!

Kalender

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.