Årsmøte Sør-Trøndelag husflidslag 2019

Lørdag 23.mars 2019 ble det arrangert årsmøte i Sør-Trøndelag husflidslag på låven på Hugaas Gård, Soknedal.

Dagen begynte med foredrag av Agnethe Sivertsen, styremedlem i NH, som snakket om "Holdbart". Deretter informerte Sidsel Skjelfjord, vår husflidskonsulent, mer fra NH. Etter lunch som var "båttåsup med mjølklæppa" startet årsmøteforhandlingene. Etter årsmøteforhandlingene holdt Bente Bresges foredrag om "Camphill Rotvoll - verksteder" og Camilla Åmot Aarhaug foredrag om "Tekstil og tekstur i Peru".

Under hele dagen sto en vevutstilling som lagene hadde vært med på. Alle lag fikk tilbud om å ta med et vev-produkt. Det kom inn 34 produkter. Det ble en veldig flott utstilling. Enkelte av lagene hadde sent inn mønster i forkant, og de ble med i vev-kalender for 2019, som ble laget til årsmøtet og trykt opp til delegatene. Denne ble en stor suksess, og mottatt med glede. Foruten disse produktene var også 17 vever, alt fra bordvever, oppstadvev, Auganes-vev, Structo-vev, flatvever, damask-vev og Jaquardvev utstilt. Det var også en liten utstilling med tema vev; Vestfoldteppe, back-strap-loom, billedvev fra Peru, prøvelapper og vevprøver på Structo vev.

Dagen ble avsluttet med "Soknedal-tapas" til middag og Inger Marie Skjærvold, Hovin husflidslag takket for maten.

Det var en meget hyggelig dag inne på låven, med et rufsete vær ute.

Her er påmeldingsskjemaet til Ung husflidkurs:

Vi har gleden av å ønske velkommen til et variert og interessant Ung husflidkurs 17.-19. april på Skifer Hotell Oppdal. All nødvendig informasjon finner dere i bildene som er vedlagt.

Nok en gang gratulerer til Byåsen husflidslag med Kulturprisen for 2019! Her fra utdelingen.

Kalender

Nyheter fra lokallagene

Kjære medlemmer!

Husflidsåret 2020 ble ikke slik vi hadde sett for oss. Vi har måttet avlyse kurs, møter og medlemsturen vår. Vi vil likevel ikke gi opp å få til en hyggelig avslutning på året.

Vi inviterer derfor til juleavslutning med kurs i å lage julekrans/juledekorasjon etterfulgt av julelunsj, lørdag 21. november 2020.

Tema for møtet blir håndarbeidsglede og inspirasjon under pandemi. Har du laget noe du er særlig stolt over det siste halvåret? Eller har pandemien endret håndarbeidsvanene dine? Ta med både håndarbeid og gode historier, så vi kan dele til glede og inspirasjon.

Vi inviterer til sommeravslutning i Ringvebukta 24 juni kl 1900. Ta med kopp og noe å sitte på så tar vi med kaffe og en enkel bevertning. Vi tar forbehold om været. Regner det så avlyses arrangementet, men det hadde vært fint å se dere alle før høsten. 

Hva skjer i lokallagene

1 des 2020 18:00, Salen på Tavern

1 feb 2021 19:00, Byåsen bibliotek

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.