Hyggelige dager på stand under årets Rennebumartna

Årets Rennebumartna er over og med hjelp og innsats fra våre dyktige medlemmer i lokallagene har vi fått gode tilbakemeldinger fra publikum og besøkende under årets martna. 

Mange av våre lokallag stilte opp med sine utstillingskasser til årets martna. Variasjonsrikdommen i kassene var stor og temaet KUL TUR og vårt satsingsområde ULL har inspirert til mange ulike fortolkninger og uttrykk. Samlet ble det en fin samling av utstilte ting som både vi som stod på stand og besøkende hadde glede av å se. 

I utstillingsboden vår var det en rekke ulike tekniker utstilt. I tillegg er det flott å ha medlemmer som demonstrerer de praktiske teknikkene for de besøkende. Det vekker både interesse og gir inspirasjon til publikum. 

Nytt i år er at vi hadde aktiviteter for barn og unge i lavvoen et stykke unna de to ordinære bodene. Nålefilting og spikking var populært blant de besøkende og det var også mulig å veve, lage kongletroll og tove blomster med grønnsåpe. 

Det er alltid hyggelig å være på martnan og det er mange andre flotte utstillere der. Det har vært en glede å få delta på årets martna og vi håper at vi får nok hjelp til å stille opp med minst like mange dyktige medlemmer på vår stand i 2017. 

Tusen takk til alle som har bidratt i 2016 og til alle besøkende som tok seg tid til å vår stand og lavvoen!

Fylkesstyret planlegger fysisk Årsmøte i 2021.

Vi vurderer fortløpende smittesituasjonen og Corona anbefalinger/påbud i Trøndelag.

Årsmøtet 2020 ble pga. koronasituasjonen utsatt to ganger og til slutt avholdt som digitalt årsmøte hvor styret satt samlet på Stav gjestegård og lokallagene deltok digitalt.

Her er påmeldingsskjemaet til Ung husflidkurs:

Kalender

Nyheter fra lokallagene

Kjære medlemmer!

Husflidsåret 2020 ble ikke slik vi hadde sett for oss. Vi har måttet avlyse kurs, møter og medlemsturen vår. Vi vil likevel ikke gi opp å få til en hyggelig avslutning på året.

Vi inviterer derfor til juleavslutning med kurs i å lage julekrans/juledekorasjon etterfulgt av julelunsj, lørdag 21. november 2020.

Tema for møtet blir håndarbeidsglede og inspirasjon under pandemi. Har du laget noe du er særlig stolt over det siste halvåret? Eller har pandemien endret håndarbeidsvanene dine? Ta med både håndarbeid og gode historier, så vi kan dele til glede og inspirasjon.

Vi inviterer til sommeravslutning i Ringvebukta 24 juni kl 1900. Ta med kopp og noe å sitte på så tar vi med kaffe og en enkel bevertning. Vi tar forbehold om været. Regner det så avlyses arrangementet, men det hadde vært fint å se dere alle før høsten. 

Hva skjer i lokallagene

1 feb 2021 19:00, Byåsen bibliotek

10 feb 2021 19:00, Digitalt

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.