Hyggelige dager på stand under årets Rennebumartna

Årets Rennebumartna er over og med hjelp og innsats fra våre dyktige medlemmer i lokallagene har vi fått gode tilbakemeldinger fra publikum og besøkende under årets martna. 

Mange av våre lokallag stilte opp med sine utstillingskasser til årets martna. Variasjonsrikdommen i kassene var stor og temaet KUL TUR og vårt satsingsområde ULL har inspirert til mange ulike fortolkninger og uttrykk. Samlet ble det en fin samling av utstilte ting som både vi som stod på stand og besøkende hadde glede av å se. 

I utstillingsboden vår var det en rekke ulike tekniker utstilt. I tillegg er det flott å ha medlemmer som demonstrerer de praktiske teknikkene for de besøkende. Det vekker både interesse og gir inspirasjon til publikum. 

Nytt i år er at vi hadde aktiviteter for barn og unge i lavvoen et stykke unna de to ordinære bodene. Nålefilting og spikking var populært blant de besøkende og det var også mulig å veve, lage kongletroll og tove blomster med grønnsåpe. 

Det er alltid hyggelig å være på martnan og det er mange andre flotte utstillere der. Det har vært en glede å få delta på årets martna og vi håper at vi får nok hjelp til å stille opp med minst like mange dyktige medlemmer på vår stand i 2017. 

Tusen takk til alle som har bidratt i 2016 og til alle besøkende som tok seg tid til å vår stand og lavvoen!

Her er påmeldingsskjemaet til Ung husflidkurs:

Vi har gleden av å ønske velkommen til et variert og interessant Ung husflidkurs 17.-19. april på Skifer Hotell Oppdal. All nødvendig informasjon finner dere i bildene som er vedlagt.

Nok en gang gratulerer til Byåsen husflidslag med Kulturprisen for 2019! Her fra utdelingen.

Kalender

Nyheter fra lokallagene

Inntil videre må vi forholde oss til coronavirus-situasjonen.

Grunnet situasjonen rundt Korona viruset innstiller vi alle lagets aktiviteter.

Vi vil informere om når vi vil starte opp igjen!

Mvh Styret

Røros HUsflidslag

Fredag 20 mars Kl. 18.-22.00

Hva skjer i lokallagene

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.