Aurland Husflidslag vart skipa i 1977. I dag har laget omlag 50 medlemmer, 20 av desse er medlem i Ung Husflid.

Over ser du eit bilete av Hopastova. Her held me til. Hopastova er eit staseleg bygg som feira 100-års jubileum 2014. Huset var den første aldersheimen i Aurland og vart sett opp med god hjelp av pengar heimsendt frå Amerika.  Her er stover og kjøkken som også fungerer som aktivitetslokale, vevstove på loftet og keramikkomn i kjellaren.

Aurland Husflidslag har aktivitetskveldar og kurs innan husflid.  Laget samarbeider med andre lag og organisasjonar i kommunen  om ulike arrangement. 

Ung Husflid har fire aktivitetskveldar kvar haust og kvar vår. Dato og klokkeslett finn du i kalenderen når dei er fastsett.

Laurdag før første søndag i advent arrangerer me julemesse på Aurland barne- og ungdomsskule. Dette er eit årleg arrangement.

Følg med på heimesida så ser du kva som skjer i laget. Du er velkommen til å delta! 

Kalender

Nyhende

i Trudvang måndag den 15.februar 2021 klokka 1900

Grunna Covid-19 held me årsmøtet i Trudvang fordi der er faste stolar.

Påmelding til Kari, mobil 976 64 401  innan 12. februar

Grunna korona vert aktivitetskvelden i desember utsett til 18.januar. Me håpar på betre tider i det nye året! Me er lova Votteutstillinga frå Hordaland og Sogn og Fjordane husflidslag. Du kan sjå utstillinga på Huldra Husflid og kunsthandverk i Flåm frå neste veke og framover mot nyttår. Over nyttår vert votteutstillinga å finna i biblioteket i Aurland. Den 18.januar har me votteutstillinga i Hopastova; håpar me. Aurland Husflidslag takkar for annleis året som gjekk og ønskjer alle ei god jul!

Du finn info om Votteutstillinga på heimesida til Sogn og Fjordane husflidslag: http://www.husflid.no/lokal_og_fylkeslag/sogn_og_fjordane

Medlemar og ikkje-medlemar er velkomne til aktivitetskveld i Hopastova måndag 19.oktober klokka 19:00

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.