Telemark Husflidslag ble stiftet 28. september 1924. Fylkeslaget er et bindeledd mellom lokallagene og Norges Husflidslag. I Telemark er det 740 medlemmer (Feb 2017) fordelt på 10 lokallag. Det jobbes med å få etablert flere lokallag.

Fylkeslaget arrangerer to samlinger i året. Fokus på disse kan være kurs i forskjellige teknikker med fokus på ull og rødlistearbeid. Dette er kurs for alle. I tillegg tar fylkeslaget ansvar for organisasjonsopplæring for lokallagene i fylket.

I tillegg deltar laget på Dyrsku'n i Seljord med demonstrasjoner og aktiviteter for barn i samarbeid med Norges Husflidslag. I 2018 hadde vi kofteutstilling og loddsalg i den gamle skolestua. I tillegg hadde vi barneaktivitet, i år karding og spinning av ull. Barna kom med ull fra fjøset som vi brukte i arbeidet. Ung Husflid var sammen med oss og laget reflekssnorer med barna.

Kurs fra lokallagene

23. april 2021 - 25. april 2021

Prestegården, Lundegata 13, Skien

28. mai 2021 - 29. mai 2021

Prestegården, Lundegata 13, Skien

28. juni 2021 - 4. juli 2021

Raulandsakademiet

Hei til alle som kjøpte lodd og støttet Telemark Husflidslag. Tusen takk alle sammen!

Flotte gevinster i årets lotteri 2020

Årsmøtet for 2019 blir avholdt på Bø Hotell søndag 8. mars.

Kalender

Nyheter fra lokallagene

Møtet vart gjennomført på Zoom. 11 personar var med på møtet. 

Mange spanande kurstilbod. Husk at du får 10% rabatt når du er medlem i Norges Husflidslag. Kurs - Raulandsakademiet (visitrauland.com)

Vi har utsatt kursstart til tirsdag 2. mars. Det er foreløpig ledig plass på kurset. Spikking er en fin hobby og kurset gir tilgang til studieringen Den Glade Høne.

Hva skjer i lokallagene

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.