Vi er ca 75 medlemmer pr. dags dato (februar 2014). Vi har lagsmøter fra januar til april og september til oktober.

I november har vi juleverksted for barn på Berg Kragerø Museum.Her får ungene lage julegaver og julepynt. Risgrøt, saft, kaker og kaffe kan også kjøpes. Vi pleier å ha et gjennomsnitt på ca. 100 unger i tillegg til mange voksne innom hvert år.

Vi har også en gruppe med barn i "Ung Husflid" som to av medlemmene våre styrer. Dette er et populært tiltak. De strikker, syr lager decoupage og mye mer. Dette skjer to tirsdager hver måned.

Vi har også kurs - særlig har bunadsmontering vært populært i flere år. Bunadsbrodering har vi funnet ut går best om høsten. Ellers blir det kurs i redesign for ungdom i år.

En onsdagsformiddag hver måned har vi håndarbeidstreff på "Huset". Her er det bare å ta med det en holder på med - strikking, hekling, brodering, knipling, lappesøm - hva som helst. Dette er et populært tiltak for de som har anledning til det.

Vi arrangerer Husflidens dag med et utendørs arrangement midt i byen mellom midten og slutten av august hvert år. Her får barn lov å lage ting, de siste årene har det vært populært å hoppetau. Ellers kytter de tau, tover perler og lager halskjeder m.m. Vi pleier å sende et par bunadskledde damer rundt i for å selge lodder til Telemark Husflidslags årlige bunadslotteri. Da går loddene som varmst hvetebrød. Medlemmene kan også selge produkltene sine. Kaffe, saft og vafler selger vi også.

I november/desember har vi salgsutstilling i våre lokaler hvor medlemmer også kan selge det de har produsert.

Dette var en liten "rundtur" gjennom året i Kragerø Husflidslag.

Kalender

Nyheter

Kragerø Husflidslag har flyttet til nytt lokale. Vi har åpnet husflidsutsalg hvor 16 medlemmer av husflidslaget selger sine produkter

Vi ønsker alle et godt nytt husflidsår og presenterer lagets program

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.