Velkommen til Beitstad Husflidslags hjemmeside. Beitstad Husflidslag ble stiftet 6. februar 1980. Vi holder til på Bygdasentralen i Beitstad. Laget er tilsuttet både Nord-Trøndelag Husflidslag og Norges Husflidslag.

Pr mars 2014 er det 65 medlemmer, 20 av disse er barne- og ungdomsmedlemmer.

Medlemskontigenten inkluderer 5 nummer av bladet Norsk Husflid. Du får også 10 % rabatt på Husflidslagets kurs og 10 % rabatt ved kjøp av varer (unntatt bunad) på Husflidens utsalg.

Aktiviteter

Vi har aktiviteter for barn og unge 4 kvelder før jul og 4 kvelder før påske. Ca 15 barn og unge har deltatt på disse kurskveldene før jul og påske. Her blir det laget mye fint av kreative og flinke unge medlemmer i laget.

Vi har ca 6 medlemskvelder pr år og da har vi stort sett medlemmskvelder på mandager. Det har vært god oppslutning om disse kveldene, men vi har god plass til flere medlemmer så kom og bli med.

Laget har vært aktiv de siste årene og har hatt flere kurs som vevkurs, toving, baksterkurs, skinnsøm, overlock, kort, lappeteknikk og skinntrykk. I tillegg har vi fast 1 strikkekafe hver høst.

Ønsker du bli med sammen med oss så ta kontakt. Vi har god plass for flere medlemmer i laget vårt.

Nyheter

Tre ivrige jenter kom på ung husflid sist mandag, de sydde seg sminke punger. Neste gang skal de sy seg en større pung eller toalettmappe. 

På medlemsmøte mandag 5. Mars ble det strikket påskehøner av finull rester. 

Minner om medlemsmøte i kveld 5 mars 2018 kl 19.15 på Bygdasentralen. Tema Påske strikk ta med rester av finull garn.

Kalender

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.