Æresmedlem Torbjørg Halvorsen

Torbjørg Halvorsen har vært medlem i Levanger Husflidsforening siden 1976. På årsmøte 10. februar ble hun utnevnt til den første æresmedlem i Levanger Husflidsforening.  Styret i Levanger Husflidsforening har bestemt å gi en oppmerksomhet til den personen som har vært medlem i en årrekke, samt har vært deltagende på en spesiell måte i foreningen. Personen må ha gitt av sin kunnskap og bidratt på en positiv måte til fellesskapet, sa styremedlem Hilde Bjørnøy. Halvorsen har vært medlem i Levanger Husflidsforening i 44 år. Hun har bidratt som styreleder, blant annet under 100-årsfeiringen i 1988.

Du var med å gi ut den viktige historien om foreningen i boka som har blitt et sentralt skriv i årene etterpå for gamle og nye medlemmer. Du har også deltatt som styremedlem i en årrekke som da foreningen feiret 120 år i 2008. I de senere år har du vært velvillig til å stille opp i alle anledninger som foreningen har vært engasjert i. Deriblant Ung Husflid og flere arrangement vi har deltatt på. Vi vil spesielt takke deg for at du har gitt av din kunnskap som kursleder på et utallig kurs vi har arrangert, sa Bjørnøy

Nyheter

Bli med på nettkurs der vi har fokus på ulike strukturteknikker innenfor strikking som for eksempel vaffelstrikk.

Her kan du få inspirasjon, lære noe nytt eller dele egne erfaringer med andre. Dette er et nettkurs på 2 timer hver kveld, på to samlinger. Kurset er mandagene 12. okt 2020 - 19. okt 2020 og påmeldingsfrist 10.oktober. 

Mere informasjon og meld deg på under fanen KURS på vår nettside.

Medlemmer ønskes velkommen til årsmøtet i Levanger Husflidsforening mandag 10. februar kl. 18.00 på husflidsstua.

Årsmøtedokumentene legges ut fortløpende.

Etter årsmøtet er det pizza, kaffe og lotteri. Alle tar med en gevinst hver.

Styret for 2020

Kalender

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.