Nauma Husflidslag inviterer til studiering spinning. Uansett om du er nybegynner eller kan spinne fra før, så er du velkommen. Husflidslaget har en flott tradisjonell rokk som kan prøvespinnes, og kardemaskin. Oppgi ved påmelding om du har egen rokk, eller ønsker å låne. Utlån av rokk og/eller kardemaskin koster kr 50,- per kveld. Kardemaskinen må evt. deles med andre deltakere. Vi skal holde på på mandager i oktober/november, fra kl. 18 til 22.

Kurset arrangeres med støtte fra Studieforbundet.

14. okt 2019 - 25. nov 2019

Lauvhammersvingen 1, 7820 Spillum

gratis for medlemmer i Nauma Husflid, kr 620 for ikke-medlemmer. Utlån rokk eller kardemaskin kr 50,-- per kveld.

Her tar vi for oss teknikker som usynlig maskeopplegg, korte rader for å lage tå og hæl, en litt annerledes hælkonstruksjon og øverst på leggen en meget elastisk måte å felle av masker på. Vi treffes tirsdager kl. 18 - 20.30 på Namsos Helsehus, 2. etasje, i aktivitetsstua. Studieringen er et inkluderende tiltak, og mottar støtte fra studieforbundet. Den er åpen for medlemmer av Nauma Husflid og brukere på helsehuset/ansatte/pårørende. Eksterne deltagere etter avtale, ta kontakt med studieleder Karoline Lohrengel på 91774080.

15. okt 2019 - 29. okt 2019

Namsos Helsehus

gratis for medlemmer, NOK 620,-- for ikke medlemmer av Nauma Husflid

Vi fortsetter med tøvekurset hvor vi slapp i vår. Toving av sitteunderlag, tøfler, votter, vesker, hatter osv. Husflidslaget har toveull til salgs. Kursleder er Margrethe Leirfall Brøndbo.

 

25. okt 2019 - 27. okt 2019

Husflidslagets lokaler i kulturhuset i Namsos

gratis for medlemmer, kr 620 for ikke medlemmer. Materialkostnader kommer i tillegg.

Vi treffes lørdag 2.11.19 kl. 9 til 17 i husflidslagets lokaler ved Namsos Kulturhus og legger opp til fellesstrikk til julemartnan. Tema er halskragen "Dickey van Beethoven", et sjal og konkurransevotten. Her skal vi fordype oss i forskjellige teknikker som usynlig maskeopplegg, rillestrikk rundt et hjørne, sammensying i maskesting ved rillestrikk, blondemønster. 

Laget stiller med garn og oppskrift til de som strikker til julemartnan. Vi planlegger felleslunsj, tar spleis på den og ber derfor om påmelding innen 31.10.. 

2. nov 2019 - 2. nov 2019

lokeler til husflidslaget i kulturhuset på Namsos

gratis for medlemmer, kr 620 for eksterne, pluss lunsjspleis

Studiering fra 5.11. til 26.11. har som tema "halskrage Dickey van Beethoven", inspirert fra designeren Elisabeth Zimmerman. Her skal det læres noen artige teknikker som rillestrikk rundt hjørner, usynlig sammenmasking i rillestrikk, og vakker blondestrikk. Vi treffes tirsdager fra kl. 18 til 20.30 i aktivitetsstua på Namsos Helsehus. Studieringen er et inkluderende tiltak, og er åpen for husflidslagets medlemmer og brukere/ansatte/pårørende på helsehuset. Vi mottar støtte fra studieforbundet for kultur og tradisjon.

5. nov 2019 - 26. nov 2019

Namsos Helsehus, 2. etasje, "aktivitetsstua"

gratis for medlemmer i Nauma Husflid og brukere på helsehuset, NOK 620 for eksterne

Nyheter

Kalender

Votter i Namdalen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.