VELKOMMEN SOM MEDLEM I ANDØRJA HUSFLIDSLAG!

Er du interessert i å skape noe eget, eller bare liker å være sammen med andre,  er du hjertelig velkommen til oss. Vi er alltid opptatt av å lære noe nytt, og lære fra oss det vi allerede kan.   

De fleste gangene møtes vi enten på Andørja Aktivitetssenter i Åndervåg, eller på Herredskafeen på Ånstad.  

Medlemsmøtene, som også er åpne for alle, starter som regel kl 1900.

Aktiviteter

Andørja Husflidslag har årsmøte i begynnelsen av februar hvert år.  Årsmøtet for 2019 er planlagt 15. februar på Midnattsol Opplevelse. Vi kommer tilbake med nøyaktig tid og sted senere på vår FB-side.

Som medlem kan du være med på å påvirke hvilke aktiviteter laget skal ha gjennom året, da det legges fram forslag til arbeidsplan for hele året. 

Faste aktiviter er medlemsmøter, aktivitetskvelder der du kan lære forskjellig håndarbeidsteknikker, forskjellige kurs og julemesse. Vi mottar gjerne forslag til aktiviteter eller kurs fra dere som finnes i vårt nærmiljø.

De siste fem årene har vi arrangert STRIKKETREFF  første helga i april, i samarbeid md Midnattsol Opplevelse. Her kan du treffe andre strikkeinteresserte, spise god mat, og kose deg i godt selskap.  For de som ønsker det, stiller husflidslagets medlemmer opp og demonstrerer forkjellige strikketeknikker. I år er strikketreffet 6.-7. april; velkommen.

Vil du vite mer?

Kontakt Anne Paulsen mob nr. 48001133 epostadr: anne9455@gmail.com eller Karin Øverli mob nr. 99394878 epost: ka-oever@online.no

Nyheter

VELKOMMEN TIL ÅRETS STRIKKETREFF PÅ ANDØRJA,

som foregår i samarbeid med Midanattsol Opplevelse 6.-7. april 2019.

Andørja husflidslag arrangerer sitt fjerde strikketreff i samarbeid med Midnattsol Opplevelse helga 7.-8. april i år.  Som tidligere år legger vi opp til ei trivelig helg med mye strikking, deling av kunnskaper, godt humør og god mat og drikke.

Strikkefestivalen arrangeres i år 10. - 11. oktober 2015 i Tromsø

Kalender

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.