Vi ønsker deg hjertelig velkommen til alle aktivitetene vi har i Målselv husflidslag. Ta kontakt med styret eller Husfliden Målselv på tlf 77834670 hvis du lurer på noe.

Målselv Husflidslag blei stifta i 1933. Styret i Målselv Husflidslag har fra starten av lagt ned et stort arbeid for at bygda skulle få egen bunad. «Målselvbunaden» blei ferdig i 1947. Etter et samarbeid med Bardu Kommune blei mannsbunaden ferdig i 1965. Seinere kom det ønske fra Bardu om å være sammen om kvinnebunaden også, og nå er begge bunadene felles for Bardu og Målselv; Bunaden for Bardu og Målselv. Laget har eget utsalg med bunadproduksjon. Målselv Husflidslag ble registrert som SA (samvirkeforetak) i 2012, organisasjonsnummer 970314962 MVA.

Aktiviteter

MØTER: Målselv Husflidslag har møter med ulike temaer 1. mandag i hver måned. Møtene er på ulike steder, og det annonseres i lokalavisa og på e-post til medlemmene, starter kl 19.00. Medlemmene tar med kaffemat og en liten gevinst til loddsalg. Kaffe og te blir servert.

  • Laget har også knivklubb, strikkekafe, vevkafe og Ung Husflids-aktiviteter.

KURS: Høst og vår blir det arrangert husflidsfaglige kurs med mange ulike temaer. Ta kontakt med Husflidslaget på e-post:post@mhusflid.no, eller Husfliden Målselv, tlf 77 83 46 70 for mer informasjon.

Planlagte kurs:

  • Temakvelder med ulike temaer. 1.mandag i måneden.
  • Bunadbroderi. 
  • Vev nybegynner og videregående. 
  • Kniv slire og skaft. 
  • Tradisjonsmat fra Målselv. 
  • Strikk med ulike teknikker. Strikkekafe den andre torsdagen i måneden.
  • Oppstart av andre kurs vurderes etter behov
  • Målselv Kulturskole; tilbud innen tekstil og knivmaking

Husflidsutsalg;

HUSFLIDEN MÅLSELV, 9325 Bardufoss

post@mhusflid.no Tlf. 77 83 46 70

Åpningstider:

Mandag – fredag:10 - 16  Lørdag: 10 - 15  
VELKOMMEN INNOM !

 www.mhusflid.no

Historien

Målselv Husflidslag har foretatt produksjon og salg av bunadene fra 1981, og selger den i dag i lagets butikk, Husfliden Målselv, som blei åpna i Bardufoss sentrum i 1993. Husfliden har ansvar for produksjon og salg av lagets egne produkter; Bunaden for Bardu og Målselv, Målselvgenseren og -jakken, Målselvsokken, Babymålselvsokken, Målselvåkleet, Målselvmerra og broderipakker.

Målselv Husflidslag har egen hjemmeside på 

www.mhusflid.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.