Velkommen til Sørreisa Husflidslag! Vi har lokaler i den gamle fjøsen på Krogstadtunet i Sørreisa, 4 km fra Sørreisa sentrum mot Bardufoss. Krogstadtunet er en gammel gård som har eget museum, festlokaler og overnattingsmuligheter. Laget ble starta 05.06.1980 og har siden 1992 holdt til på Krogstadtunet.

Lokalene våre inspirerer oss til å ta vare på kulturarven med gammelt handverk. Vi er et aktivt lag med ca 40 medlemmer i alderen 37-95 år. Laget har åtte vever og en liten butikk der medlemmene kan selge sine produkter. Vi har medlemsmøter siste tirsdag i måneden kl.19.30. Medlemmene har mulighet til å bruke lokalene alle hverdager.

Sørreisavotten

Motivet på votten er fra hellemaleriene som ble funnet i Sørreisa. Forskere og arkeologer mener kunstverkene kan være opptil 4000 år gamle. Vottene er komponert av Elsa Lia som er medlem i husflidslaget. Siden Sørreisavotten ble lansert i 2007 har det blitt strikka mange par. Vottene er etterspurt, og vi har blant annet levert Sørreisavotten som premier til NM i orientering Ultralang som ble arrangert i Sørreisa i august 2010.

Vi har også sitteunderlag og vesker med samme motiv.

Nyheter

Kalender

Sørreisavotten

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.