Kurs

Kurs i regi av Tromsø Husflidslag høsten 2018.

Det blir en spennende høst med flere nye kurs ! Vi er godt i gang med planleggingen og flere kurs er klare for påmelding.

Det er sendt mail til alle lagets medlemmer med kjent mailadresse i dag 20. juli.

Kurs i mannsbunad starter allerede 22. august så her gjelder det å være raskt ute. Det var venteliste på kurset og det er kun 2 ledige plasser.

Nytt av året er vevkurs med oppstart 3. oktober men allerede 19. september skal deltakerne møtes for planlegging. Her er det også begrenset plass.

Så prøver vi med kurs i brodering av skjorte til Nordlandsbunad i begynnelsen av oktober. Brodering av Nordlandsbunad går helgen før, siste helg i september.

Flere kurs er under planlegging og legges ut når alt er klart.

Nyheter

Kurshøsten 2019 er under planlegging og 2 kurs er nå klare for påmelding. Skinnfellkurs med oppstart 24. oktober og småsøm skinn fra 8. november. Etter hvert som nye kurs blir klare legges de ut på våre nettsider for påmelding.

Nå er vi snart i gang med nye kurs. De legges ut for påmelding fortløpende. Det er sendt ut mail til alle medlemmer i dag.

 Allerede 26. januar starter brikkevevkurs, det blir skinnfellkurs fra 31. januar og i februar og mars kommer det mange ulike bunadsrelaterte kurs.

Her er det bare å følge med og melde seg på så fort du ser noe av interesse.

Mvh

Studieleder

Torsdagsklubben starter opp førstkommende torsdag den 5. september. PS:Ta med innesko.  Vel møtt!

Kalender

22 okt 2019 18:00

24 okt 2019 18:00, Tromsø Husflidslags lokaler på Kysten, Strandvegen 95

25 okt 2019 18:00

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.