Kurs

Kurs i regi av Tromsø Husflidslag høsten 2018.

Det blir en spennende høst med flere nye kurs ! Vi er godt i gang med planleggingen og flere kurs er klare for påmelding.

Det er sendt mail til alle lagets medlemmer med kjent mailadresse i dag 20. juli.

Kurs i mannsbunad starter allerede 22. august så her gjelder det å være raskt ute. Det var venteliste på kurset og det er kun 2 ledige plasser.

Nytt av året er vevkurs med oppstart 3. oktober men allerede 19. september skal deltakerne møtes for planlegging. Her er det også begrenset plass.

Så prøver vi med kurs i brodering av skjorte til Nordlandsbunad i begynnelsen av oktober. Brodering av Nordlandsbunad går helgen før, siste helg i september.

Flere kurs er under planlegging og legges ut når alt er klart.

Nyheter

Torsdagsklubben møtes hver torsdags formiddag mellom 11 - 15.  Ta med håndarbeidet ditt og en matpakke, så spiser vi lunch i lag.

Hei.
Tirsdag 17. mars kommer Petra Mari til oss på Kysten for å vise oss, og snakke om Fiksekvelder. Det er et populært tiltak over hele landet og i tråd med Norges Husflidslag sitt satsningsområde "Holdbart". Vi er flere i Tromsø Husflidslag som ønsker at vi skal få til Fiksekvelder som en aktivitet som kan nå ut til flere enn våre medlemmer. Men vi trenger noen til å dra det i gang. Første steg er en innføring i hvordan det kan gjøres ved husflidskonsulent Petra Mari. Vi prøver oss på Fiksekveld tirsdag 17. mars kl 18.30 - 21.30.
Vi må ha et visst antall deltakere for å gjennomføre og derfor ber jeg om at dere som er interessert tar kontakt med meg på tlf. 900 43 810 eller sender meg en mail på benteleifson@yahoo.no
Til Fiksekvelden kan dere ta med noe som trenger reparasjon, for eksempel ei bukse, en genser eller annet ullplagg med hull. Ta også med saks, spiss og butt nål, garn til stopping, soppestopp mm. Vi ordner med symaskiner og bomullsgarn i mange farger. Håper mange vil komme denne kvelden.
Fiksekveld blir tatt opp på medlemsmøte 10. mars.

Spinnegruppa har nå startet opp med faste aktiviteter hver 2.dre torsdag i måneden fra kl 11 - 14.  Aktuelle datoer er oppdatert i kalenderen.

Alle er hjertelig velkommen.  Ta med rokken din og kom.  Møtested:  Vevstua, 1. etg. på Kysten. 

Kalender

2 juni 2020 18:30, Kysten

8 juni 2020 19:00, Kysten

9 juni 2020 19:00, Kysten

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.