Ny artikkel

Her er et kort sammendrag fra medlemsmøtet.

Av hensyn til smittevernreglene kan vi maksimalt være 20 personer i lokalet samtidig. Det var sendt ut melding om medlemsmøte med påmelding.

Vi er veldig fornøyde med oppmøtet, vi var 18 deltakere.

Alle som oppholder seg i våre lokaler må skrive opp navn og telefonnummer i loggboka. Dette er av hensyn til smittesporing.

Alt av felles verktøy skal vaskes mellom hver bruker.

De ulike aktivitetsgruppene orienterte om status.

Barnegruppa planlegger aktiviteter i forbindelse med jul og vil komme tilbake med detaljer.

Vevegruppa er i gang nå. Det kan være at de får til vevkurs i høst/vinter.

Torsdagsklubben startet opp denne uka og fortsetter med ukentlige møter framover.

Strikkegruppa har vært i gang siden 17. august og møtes hver 2. mandag. Tema i høst er «Ulike strikketeknikker». Det er plass til flere deltakere på mandagene.

Kursene i høst ble gjennomgått. Viser til vår nettside for mer informasjon.

Linda Kjosnes holder kurs med oppstart 17. september der det er mulig å sy cape til bunad, sy skjorte til bunad eller inn/ut bunad. Her er det flere ledige plasser.

Øvrige aktiviteter i høst.

Det blir Fiksekveld med Petra Mari Linaker fra Fylkeslaget tirsdag 20. oktober. Det sendes ut egen mail for påmelding.

Vi jobber med å få til omvisning i Rødbanken med Hilde Hauan Johnsen. Har foreslått datoer men ikke fått det avklart. Her blir det også påmelding både til omvisningen og til middag etterpå. Nærmere info kommer.

Har mottatt mail fra medlem Turid Holm som har en vev å gi bort. Interesserte kan ta direkte kontakt med henne på tlf 93831308.

Julelotteriet går sin gang som normalt og Inger Ann fra styret jobber med organisering og avtaler med kjøpesentrene.

JULEMESSE

Vi hadde satt av datoene 21. og 22. november til årets julemesse. Vi har dessverre kommet til at det ikke er gjennomførbart med julemesse i våre lokaler. Til orientering kan vi opplyse at Kvaløysletta har avlyst sin julemesse, Åsgårdmessa blir heller ikke noe av.

Vi undersøker nå muligheten for et alternativ ved å leie boks(er) på Veitasenteret. Ellinor Angell har påtatt seg 1 år til i messekomiteen, hun og Herdis Berg har hånd om saken.

Kaffegruppa gjorde en kjempejobb. Vi fikk hver vår innpakkede kanelsnurr og det var twist på bordene. Kaffe ble skjenket og servert. De sto også for loddsalget og det ble mange glade vinnere.

Vi fortsetter med medlemsmøter med påmelding. Neste møte blir tirsdag 13. oktober.

Nyheter

Vi må utsette medlemsmøtet pga endring i smittesituasjonen i Tromsø kommune. Vi kommer tilbake med ny dato så snart situasjonen tillater det.

vennlig hilsen og på vegne av styret Heidi Adolfsen

Kurslærer og samisk håndverksutøver Ann Solveig Nystad fra Karasjok kommer til Tromsø for å holde kurs i beltevev. Beltet heter “Láigeboagán” og kan oversettes til “Garnbelte”. De eldste kildene viser at samene vevde belter tilbake til 1600 tallet. På dette kurset lærer du veveteknikk som har vært i bruk lenge og som ikke mange behersker lenger. Mer informasjon under "lokale kurs"

Kalender

20 april 2021 17:00, Kysten

22 april 2021 17:00, Kysten

26 april 2021 19:00, Kysten

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.