Tromsø husflidslag får kommunens kulturvernpris!

Tromsø husflidslag har fått Tromsø kommunes kulturvernpris for 2013!

I begrunnelsen for tildelingen sier kommunen at prisen "går til Tromsø husflidslag for deres mangeårige innsats for både bevaring, videreføring og nyskaping innenfor husflidsfaget."

– Laget bidrar til at det tradisjonelle håndverksfaget som utgjør en levende del av vår kulturarv, blir videreført. Dette har stor verdi for de kommende generasjoner, sier priskomiteen videre.

Det er det høye aktivitetsnivået og mangfoldet i arrangementer har imponert priskomiteen, som i begrunnelsen også trekker frem at laget er med på å arrangere strikkekafeer på biblioteket, de er medarrangører på strikkefestival, de deltar på museumsdager, arrangerer husflidsmesser, kurs og demonstrasjoner for å lære bort gamle teknikker.

Mer om tildelingen og priskomiteens begrunnelse finner du på Tromsø kommunes hjemmesider.

Nyheter

Kurshøsten 2019 er under planlegging og 2 kurs er nå klare for påmelding. Skinnfellkurs med oppstart 24. oktober og småsøm skinn fra 8. november. Etter hvert som nye kurs blir klare legges de ut på våre nettsider for påmelding.

Nå er vi snart i gang med nye kurs. De legges ut for påmelding fortløpende. Det er sendt ut mail til alle medlemmer i dag.

 Allerede 26. januar starter brikkevevkurs, det blir skinnfellkurs fra 31. januar og i februar og mars kommer det mange ulike bunadsrelaterte kurs.

Her er det bare å følge med og melde seg på så fort du ser noe av interesse.

Mvh

Studieleder

Torsdagsklubben starter opp førstkommende torsdag den 5. september. PS:Ta med innesko.  Vel møtt!

Kalender

22 okt 2019 18:00

24 okt 2019 18:00, Tromsø Husflidslags lokaler på Kysten, Strandvegen 95

25 okt 2019 18:00

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.